Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Zayn Malik a rupt tăcerea despre conflictul pe care l-a avut cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o:„Sunt probleme de familie”

zayn malik blond instagram
Zayn Malik, vopsit blond într-o postare pe Instagram

Zayn Malik a rupt tăcerea despre confruntarea pe care a avut-o cu Yolanda Hadid, mama partenerei lui, care l-a acuzat de hărțuire.

Fostul membru al trupei One Direction, în vârstă de 30 de ani, a pledat nevinovat după ce a fost acuzat de mama fostei sale iubite de agresiune.

Citește și: Gigi Hadid, schimbare de look la câteva săptămâni de când s-a despărțit de Zayn Malik. Celebrul model e de nerecunoscut

În cadrul unui podcast, Zayn a explicat că este de părere că a depășit această situație în cel mai bun mod și a descris incidentul ca fiind „o problemă de familie”.

2018 Victoria's Secret Fashion Show in New York - After Party Arrivals

NEW YORK, NY - NOVEMBER 08: Yolanda Hadid and Bella Hadid attend the 2018 Victoria's Secret Fashion Show After Party on November 8, 2018 in New York City. (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images for Victoria's Secret)

„Nu intervin atunci când oamenii vorbesc online. Cel mai valoros lucru pentru mine este timpul și nu vreau să mă justific în fața nimănui”, a declarat artistul.

Citește și: Zayn Malik ar fi avut o aventură cu Abi Clarke, pe când încă era împreună cu Gigi Hadid. Artistul, „obsedat” de frumusețea ei

„Cunosc situația, știu ce s-a întâmplat, la fel și oamenii implicați, iar asta e tot ceea ce contează”, a mai explicat Zayn, adăugând: „Nu vreau să readuc în atenție acest subiect, nu vreau ca fiica mea să citească despre acest subiect. Cred că am depășit momentul în cel mai bun mod și asta e tot ce contează. Sunt probleme de familie și aș vrea să le păstrez acolo”, a mai dezvăluit tânărul.

Zayn și Gigi Hadid s-au despărțit în 2021

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus adio în 2021. Modelul și cântărețul  s-ar fi despărțit din cauza unei dispute cu mama ei, Yolanda, nota Just Jared. 

Această informație a fost făcută publică la scurt timp după ce  Yolanda Hadid l-a acuzat pe Zayn că a lovit-o în timpul unei altercații, arată TMZ. Artistul a negat această informație la momentul respectiv. 

Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii și sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va focusa pe rezolvarea acestor probleme de familie în privat”, a declarat fostul membru One Direction pentru TMZ. 

Ba mai mult, Yolanda Hadid a depus mai multe reclamații, acuzându-l pe artist de hărțuire, acuzații pe care Zayn nu le-a contestat la tribunal. El s-a aflat sub supraveghere judiciară timp de 360 de zile și a fost obligat să urmeze și un curs de management al furiei.

Galerie foto

Top citite
01 Zayn Malik
De ce s-a destrămat trupa One Direction. Zayn Malik, în primul interviu după șase ani: „Ne-am plictisit unul de altul”
02 zayn-gigi-hadid
Gigi Hadid, despre lecțiile pe care le-a învățat în 2021, după despărțirea de Zayn Malik: „Trebuie să începi să-ți calculezi pașii”
03 gigi hadid culise
Gigi Hadid, schimbare de look la câteva săptămâni de când s-a despărțit de Zayn Malik. Celebrul model e de nerecunoscut
04 The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016
Ce se întâmplă între Gigi Hadid și Zayn Malik după ce mama acesteia l-a acuzat pe artist că a lovit-o: ”Se concentrează pe fiica lor!”
05 Zayn alături de Gigi Hadid la Met Gala
Gigi Hadid și Zayn Malik s-ar fi căsătorit în secret. Gafa de proporții făcută de una dintre colaboratoarele artistului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Gigi Hadid și Zayn Malik. Getty Images
Zayn Malik și-a lansat o piesă nouă la doar 24 de ore de când a devenit tătic. Cum sună ”Better”

Zayn Malik traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Tocmai a devenit tătic pentru prima oară și, în plus, a revenit cu o nouă melodie ce se bucură de un succes răsunător.

gigi hadid culise
Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Gigi Hadid. Cum arată topmodelul acum

Gigi Hadid și-a petrecut ultimele luni la ferma mamei sale din Pennsylvania. În timpul celui mai recent live pe Instagram, topmodelul le-a arătat fanilor burtica ei de gravidă.

zayn malik blond instagram
Zayn Malik va fi tătic. Iubita sa, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, ar fi însărcinată în 5 luni

Gigi Hadid și Zayn Malik vor fi părinți. Gigi, în vârstă de 25 de ani, este însărcinată în '5 luni', scrie TMZ, potrivit Daily Mail.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...