mcDonalds-happy-day-header

Vino la McHappy Day să susținem împreună Casele Ronald McDonald din România (P)

McDonald’s România continuă și anul acesta campania „Mi-e poftă să fac bine”. Persoane publice, parteneri, angajați și clienți McDonald’s vor deveni purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației pentru Copii Ronald McDonald. Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, are loc pe 18 mai, la restaurantul McDonald’s Piața Romană din București.

De când activează în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 17.000 de familii în cele două „Case departe de casă” construite în București (în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) și în Timișoara (în curtea Spitalului Louis Țurcanu). Părinții nu plătesc cazarea și pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea lor.

În această primăvară Fundația pentru Copii Ronald McDonald împlinește 20 de ani de când aduce familiile împreună în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara. Și, pentru a putea ajuta cât mai mulți părinți și copii, anul acesta strângem fonduri pentru extinderea Casei Ronald din Timișoara și pentru construcția celor două noi Case Ronald McDonald: la Iași (Spitalul Sf. Maria) și la București (Spitalul Marie. S. Curie).

Vera, mama Mariei, 1 an, Casa Ronald McDonald București: Casa Ronald McDonald este un refugiu, iar în momentul de față este casa mea! S-au legat aici prietenii, ne ajutăm unii pe alții mâncăm împreună., ne trăim viața, aici! Și totul într-un mediu liniștit, în care avem toate condițiile de care avem nevoie și acces la toate facilitățile!

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfășurată în perioada 14 – 20 mai, McDonald’s donează Fundației Ronald McDonald câte un leu din prețul fiecărui Happy Meal vândut.