Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SPIKE - NAUFRAGIAT (ID PROFM)

[VIDEO] Valentin Dinu a cantat in premiera live la LOL piesa "Ochii tai" a lui Holograf si si-a daruit ceasul norocos!

video-valentin-dinu-a-cantat-in-premiera-live-la-lol-piesa-ochii-tai-a-lui-holograf-si-si-a-daruit-ceasul

Invitat azi in studioul LOL cu GreeG si Onuc, Valentin Dinu le-a povestit celor doi prezentatori despre cum a ajuns in finala Romanii Au Talent de la cantat intr-o spalatorie auto si a cantat IN PREMIERA o piesa LIVE!

Valentin a spus ca si parintii lui sunt implicati in domeniul muzical, doar ca el nu a fost suficient de motivat sa dea la conservator si sa intre si el in domeniu, dar ca dupa participarea la Romanii Au Talent s-a razgandit si ca abia asteapta sa lanseze primul sau album.

Intrebat cu cine si-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca abia asteapta sa lucreze in primul rand cu Andra pentru albumul sau, si mai apoi ar colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artistii straini, el ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, care l-a si influentat foarte mult.

Intr-o conversatie in direct via Skype (n.r. lol.mtv este id-ul de Skype al emisiunii) cu una dintre fanele sale, Valentin a declarat ca intr-o luna, maxim doua va scoate si albumul realizat in colaborare cu Andra.

Pe final, Valentin si-a lasat ceasul norocos pe care l-a purtat pana in finala drept cadou pentru fanii LOL si a cantat melodia "Ochii Tai" de la Holograf LIVE si IN PREMIERA!

Connect-R a poposit si el in platoul emisiunii LOL cu Greeg si Onuc, unde cei doi prezentatori i-au facut o mega surpriza: i-au facut legatura prin Skype, pe id-ul lol.mtv, cu presedinta fanclub-ului din Timisoara pe care artistul a fost foarte incantat sa o revada. Connect-R a declarat ca etnia sa rroma nu reprezinta pentru el nici un fel de problema si ca este de acord cu decizia lui Sarkozy de a repatria toti rromii din Franta.

Top citite
01 inna, andra, antonia
Câți bani câștigă de Revelion Inna, Andra și Antonia. Onorariile lor sunt mai mari decât în restul anului
02 © FOTO: Petru Ivu
Holograf a ridicat în picioare publicul din Sala Mare a TNB
03 Hilograf-flashmob-tnb
Trupa Holograf, surprinsă de un flashmob la TNB (VIDEO)
04 © FOTO: Petru Ivu
Holograf - ”Unplugged la Teatru”
05 HOLOGRAF
VIDEOCLIP NOU! Holograf - Dă-mi iubirea ta
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
valentin-dinu-si-a-refacut-viata-dupa-divort-cum-arata-sotia-fostului-concurent-de-la-romanii-au-talent
Valentin Dinu si-a refacut viata dupa divort. Cum arata sotia fostului concurent de la "Romanii au talent" - FOTO

Valentin Dinu, fost finalist la “Romanii au talent” in primul sezon, s-a recasatorit in week-end, dupa ce anul trecut a divortat de prima sotie.

trupa-holograf-revine-in-forta-cu-videoclipul-pentru-piesa-daca-noi-ne-iubim-video
Trupa Holograf revine in forta cu videoclipul pentru piesa "Daca noi ne iubim"! VIDEO

"Daca noi ne iubim", cel de-al treilea extras de pe albumul "Love Affair" al celor de la Holograf, beneficiaza acum de un videoclip cu o actiune foarte interesanta.

valentin-dinu-feat-what-s-up-sunt-ok-uite-ce-piesa-a-lansat-concurentul-de-la-romanii-ru-talent
Valentin Dinu feat. What's Up - Sunt Ok! Uite ce piesa a lansat concurentul de la "Romanii Au Talent"!

Valentin Dinu, cel care a impresionat o tara intreaga cu vocea sa, ocupand locul III in primul sezon al show-ului “Romanii au talent”, vine acum cu primul single din cariera.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani:
Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani: "În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori"

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”