miley_cyrus

Tributul lui Miley Cyrus pentru victimele atacului din Las Vegas e viral. Câte vizualizari a strâns în...

Invitată specială a emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon, fosta vedetă Disney Miley Cyrus a deschis ediția de pe 2 octombrie cu o piesă emoționantă. 

Acompaniată de Adam Sandler la chitară, Miley a cântat melodia "No Freedom" a lui Dido și i-a povestit prezentatorului că a ales-o pentru mesajul puternic pe care îl transmite: "Nu există dragoste fără libertate și mă gândesc la asta când au loc astfel de evenimente tragice", a explicat ea.

"Ce e muzica dacă nu putem merge să ne ascultăm artistul favorit live pentru că ne e frică de violență, de pierderea unei persoane iubite? Am ajuns să nu mai mergem la un concert sau la un film din această cauză. Cred că ar trebui să fim patria libertății, dar nu ne putem bucura de libertate dacă trăim constant temându-ne", a continuat Miley.

"Cred că nu trebuie să ne plecăm capul în fața celor care ne perescută. Trebuie să rămânem de partea binelui și să oferim speranță, nu să încurajăm frica", a încheiat artista.

Mesajul transmis, dar și momentul ei cu Adam Sandler au fost foarte bine primite de public, cover-ul piesei "No Freedom" reușind să strângă peste 2 milioane si jumatate de vizualizări pe YouTube și peste 20 de milioane pe pagina oficială a emisiunii The Tonight Show în doar 48 de ore de la publicare.

Iată momentul care a impresionat până la lacrimi:

Comentarii