p1-1

#TRENDY: 21 de postări pe Facebook care trebuie să dispară în 2017 

Există un trend în orice, inclusiv în social media și dacă 2016 a fost un an în care am pierdut mult prea mulți artiști valoroși și nu numai, ar trebui să compensăm cu dispariția unor postări care au devenit ușor … penibile?   

1.Statusul ăla despre cât de mult urăști să citești haterisme

De fiecare dată când spui ce te deranjează, atragi atenția asupra unui lucru nasol. Nu poți să spui că URĂȘTI haterismele pentru că ești că un hater care urăște să hatereasca și o spune în timp ce hatereste.
2.Postarea aia despre cât de mult te enervează subiectele virale

E ca la TV, dacă vezi ceva ce nu-ți place, schimbă. Nu trebuie să scrii peste tot că ești împotriva cuentului, nimănui nu-i pasă și strici tot cheful.
3.Jignirile

Ce proastă e aia și ce bou e ăla care a făcut nu știu ce. Fiecare e liber să spună și să facă ce vrea și fiecare va suferi consecințele propriilor acțiuni, nu e nevoie să faci educație pe FB.
4.Poze cu analizele medicale, radiografii și ecografii
Haideți să punem toate pozele astea într-un cufăr cu lucruri extrem de personale, să îl închidem cu o cheie și să aruncăm cheia în mare. Ce spuneți?
5.Poze cu bebeluși

Copiii sunt niște bucurii, fără dar și poate, însă 100 de poze pe zi cu fundulețul copilului, piciorușele, mânuțele și piureul de la gură, nu sunt tocmai momente pe care vrem și pe care le înțelegem cu toții.
6.Un milion de poze de la nuntă

Se poartă să urci tot albumul de la nuntă pe FB, pentru că ți-e lene să faci o selecție de bun simț și să te rezumi la 4 poze artistice și frumoase. Trebuie să vedem toți fiecare nașă care se strâmbă, fiecare scaun răsturnat la dansul pinguinului și fiecare moment în care mireasa a fost mai faină decât domnișoarele de onoare.
7.Meniurile zilnice
Supă, friptură, salată, frunză și măslină din farfurie, de 4 ori pe zi, de Luni până Vineri, BONUS încă 4 în weekend. E suficient să pozezi un fel de mâncare pe post de recomandare, o data pe săptămâna, nu-I nevoie să-ți pozezi farfuria în fiecare zi, dacă nu ești bucătar de meserie sau n-ai un food blog.
8.Poze cu țoale, băuturi și mașini pe care oricum nu ți le permiți

9.Poze cu banii pe care nu i-ai făcut și femeile pe care nu le-ai avut

10.Postările sponsorizate de Apa Mizeria și Firma de lenjerie intimă Pussycat Pink Doll

11.Meme-urile de cacao despre tragedii
Nu mi se pare nimic mai aiurea decât să văd glume pe seamă incidentelor în care au suferit oameni sau au pierdut pe cineva drag. E morbid, e sinistru și MEMEficarea fiecărui moment urât trebuie să înceteze.
12.Aluzii la foști prieteni

Indiferența e binecuvântarea minții.
13.Sute de poze cu idolii/fanii tăi

14.Sute de poze din vacanțe
15.Poze cu sprâncene tatuate, unghii mâzgălite și decolteuri ghiolbanesti

16.Poze cu ochelari de soare în încăperi
17.Poze cu bilețele de la concerte
18. Statusurile despre starea vremii

19.Poze cu pungile de cumpărături
20.Poze cu picioare

21.Statusuri furate de la alții

Comentarii