cameron-diaz-header

Top celebrităţi care refuză să aibă copii

Dacă eşti singur, probabil, ai fost întrebat măcar o dată: de ce nu îţi faci şi tu pe cineva? Curiozităţile oamenilor nu se opresc aici. Dacă eşti căsătorit şi nu au copii, cu siguranţă, la un moment dat, vei fi întrebat: da voi de ce nu faceţi copii? Sau: voi când aveţi de gând să faceţi copii?

În primul rând, nu eşti obligat să răspunzi sau să cauţi o variantă convenabilă de a ieşi din situaţie. Poate că unii oameni nu pot sau nu doresc să aibă copii. Şi poate au motivele lor pentru care aleg o astfel de opţiune. Am căutat zece celebrităţi planetare care nu au copii şi care au explicat de ce nu se grăbesc „să intre în rândul lumii”. Până la urmă, de ce să fii în rîndul lumii? Nu mai bine alegi să fii diferit? Până la urmă unicitatea creează diversitatea.

JENNIFER ANISTON

După 47 de zvonuri şi titluri precum: Jen va avea gemeni!, actriţa încă nu are copii. Asta nu înseamnă că nu-şi trăieşte viaţa aşa cum doreşte. Ba mai mult, asta nu înseamnă că nu este fericită. Mulţi sunt convinşi că Jennifer minte atunci când spune că este fericită.

KYLIE MINOGUE

Kylie are o carieră muzicală de succes de peste 30 de ani. Totuşi, încă nu a scăpat de întrebarea: de ce nu ai încă un mini-Minogue? Kylie Minogue a trecut printr-o experienţă dramatică acum câţiva ani. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân. Din fericire, artista a reuşit să se vindece.

CAMERON DIAZ

Actriţa nu a spus niciodată că nu vrea copii, dar, de asemenea, a mai afirmat că nici nu doreşte să cedeze la presiunea societăţii. Cred că femeile se tem să spună că nu-şi doresc copii pentru a nu fi înjosite. Am mai multe prietene fără copii, în comparaţie cu cele care au”, a declarat Cameron Diaz pentru publicaţia Cosmo.

ELLEN DEGERENES ŞI PORTIA DE ROSSI

Pe Ellen DeGeneres o ştie toată lumea. Este o lesbiană declarată şi nu îi pasă ce crede lumea despre ea. Good Girl! Ea se iubeşte de ani buni cu actriţa Portia De Rossi. Deşi amândouă au vorbit de copii, încă nu au adoptat unul. Spun că sunt fericite şi fără.

OPRAH WINFREY

Oprah este una dintre cele mai bogate şi influente femei de pe Pământ. Realizatoarea TV a vorbit cu sinceritate despre posibilitatea de a avea copii. Dacă aş fi avut un copii, probabil că m-ar fi urât. Poate că sună egoist, dar cred că ar fi suferit foarte mult din cauza statutului şi a imaginii mele”, a spus Oprah Winfrey într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

Mulţi spun că viaţa fără copii este cam tristă, dar există şi oameni care privesc lucrurile şi dintr-o altă perspectivă. Nu trebuie judecaţi pentru că sunt diferiţi.

Comentarii