sia-cover

Top 5 superhituri despre care nu ştiai că au fost compuse de Sia

Sia continuă să scoată hituri pe bandă rulantă, dar cântăreața australiană se simte mult mai confortabil când compune melodii pentru alți artiști decât pentru ea.

Nu-i place celebritatea, ba chiar fuge de tot ce o scoate în evidență. Nu prea o vezi pe la evenimentele mondene, iar când este nevoită să participe, se ascunde în spatele unor peruci care-i acoperă figura. De asemenea, nici în clipuri nu simte nevoia să-și facă simțită prezența.

 Sia Kate Isobelle Furler, mai pe scurt Sia, este foarte căutată de artiștii care nu prea au inspirație când vine vorba de compus melodii care pot ajunge hituri. Sia face acest lucru cu lejeritate. Iată doar cinci exemple.

Rihanna – Diamonds

Primul hit nr.1 pentru Sia din punct de vedere al compoziției a fost Diamonds interpretat de Rihanna, care este inclus pe albumul Unapologetic, lansat în 2012. De atunci, Sia se află în fruntea listei de compozitori preferați ai Rihannei.

Ne-Yo - Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself) – 2012

Tot în acel an, Sia a făcut echipă cu echipa de producători și compozitori StarGate și i-a încredințat melodia Let Me Love You lui Ne-Yo. 

Celine Dion - Loved Me Back to Life (2013)

În 2013, artista australiană a luat o pauză privind propria carieră și a fost responsabilă de succesul altora. David Guetta - Titanium și Flo Rida - Wild Ones sunt doar două dintre exemple. A mai avut timp să compună și pentru Celine Dion. A ieșit hitul Loved Me Back to Life.

Kylie Minogue –Sexercize (2014)

Sia a trecut de la statutul de compozitor la cel de producător general al albumului Kiss Me Once, pus pe piață de Kylie Minogue. Evident, ea și-a pus semnătura și pe hitul LP-ului, Sexcersize.

Pitbull & Jennifer Lopez - We Are One (Ole Ola) – 2014

În caz că te întrebai cine a compus tema melodiei care a fost imnul Cupei Mondiale de fotbal din 2014, răspunsul este același: Sia.

Pe lângă succesele enumerate, australianca mai este responsabilă de multe alte hituri atribuite unor artiști ca Christina Aguilera, Beyonce, Britney Spears, Katy Perry, Shakira, Jessie J.

Comentarii