Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER PUFF DADDY - ILL BE MISSING YOU

Top 10 cântăreţi celebri care au renunţat la conturile social media

bieber-rihanna-adele

Pe această listă selectă se află Rihanna, Justin Bieber, Adele și Ed Sheeran.

Starurile din muzică sunt conștiente că rețelele de socializare sunt puternice mijoace de promovare pentru cariera și imaginea lor. Totuși, nu prea sunt mulțumiți când viața lor personală este împărțită cu milioane de oameni, mulțtin dintre ei doar prieteni virtuali. Iată doar zece cântăreți celebri care au renunțat la conturile lor social media.

10. Nicki Minaj

Nicki Minaj a renunțat la contul de Twitter din cauza unui site al fanilor numit Nicki Daily. Acesta posta clipuri cu melodii încă nelansate de artistă. Tweet-ul său final a fost următorul: "Like seriously, its but so much a person can take. Good f*cking bye".

9. Kanye West

Kanye a avut permanent o relație tensionată cu rețelele de socializare. S-a autovictimizat permanent făcând din această stare un spectacol, mai precis, marketing. În 2012, Kanye a anunțat enigmatic "BE BACK SOON". Într-adevăr s-a întors și a facut-o în stil mare.

8. Sam Smith

Sam Smith a luat o pauză de pe rețelele de socializare după apariția la premiile Oscar din acest an. Mulți l-au luat la mișto pe Facebook și Twitter afirmând că este primul homosexual declarat care a primit premiul Oscar. A mai postat un singur mesaj după atacul din clubul de noapte din Orlando. De atunci, cântărețul nu a mai revenit pe rețelele de socializare.

7. Demi Lovato

Demi Lovato a avut câteva contre publice cu Kanye West, care i-a luat apărarea lui Mariah Carey, despre care Demi nu prea a avut cuvinte de laudă. Demi s-a supărat și și-a închis contul de Twitter, nu înainte de a posta următorul mesaj: mă voi întoarce cu postări mai oneste ca oricând. S-a ținut de cuvânt. După 24 de ore a revenit pe Twitter.

6. Iggy Azalea

Ca și prietena sa, Demi Lovato, Iggy și-a închis contul de Twitter după ce mai mulți “prieteni” virtuali au râs de formele sale. I-a trecut repede. Este adevărat că nu prea este o vorbăreață în social media, dar este prezentă pe toate rețelele de socializare.

5. ZAYN (ex One Direction)

Plecarea lui Zayn din trupa One Direction a coincis cu o lungă perioadă de absenţă de pe Twitter. Toţi l-au bombardat cu mesaje şi postări în care i se cerea să spună motivele pentru care a renunţat la One Direction. Când lucrurile s-au mai liniştit, Zayn a revenit pe platforma de socializare.

4. Ed Sheeran

Ed Sheeran scoate hit după hit, dar tot nu este mulțumit. Dacă îl căutați în social media, nu prea îl mai găsiți. Ultima lui postare a fost după premiile Grammy din acest an. Ed Sheeran a scris: în ultimii 5 ani am avut parte de o călătorie uimitoare, dar mă văd pe ecranele rețelelor de socializare și nu prin ochii mei. Nu mai vreau să pierd tot ce e frumos pe lume. Adică, vrea să se bucure de viața adevărată și nu de cea pe care crezi că o ai pe net.

3. Adele

Adele a dezvăluit publicaţiei Time că a renunţat la social media pentru a mai avea timp să muncească la albumul 25, care a fost lansat pe piaţă pe 20 noiembrie 2015. “Cum să mai am timp să lucrez dacă trebuie să răspund la 500 de mesaje şi like-uri la o fotografie postată. Nu e normal ce mi se întâmplă”, a scris Adele pe o reţea de socializare. Acum este ceva mai calmă. Albumul 25 se vinde ca pâinea caldă, iar sutele de mii de like-uri s+au transformat în milioane.

2. Rihanna

În 2014. Rihanna a postat pe Instragram câteva fotografii nud de la sedinţa pe care a realizat-o pentru revista franţuzească LUI. Instagram i-a suspendat contul, nu de alta, dar, unele instantanee erau de-a dreptul porno. După ce scandalul a trecut, Instagram i-a redeschis contul, dar Rihanna nu prea se mai omoară cu postările acolo.

1. Justin Bieber

Recent, Justin Bieber s-a supărat rău pe fanii săi de pe Instagram, în special pe fanele sale. El a postat o fotografie cu noua sa iubită, Sofia Richie, nimeni alta decât fiica legendarului cântăreţ Lionel Richie. Fanele sale au avut numai cuvinte urâte la adresa Sofiei, multe născute din invidie, aşa că Justin a ameninţat că postările sale vor deveni private. Cum valul de coment-uri de bine nu s-a oprit, Bieber a trecut la nivelul următor, şi-a şters contul de Twitter. În scandal a apărut şi fosta iubită a lui Justin, Selena Gomez, care le-a ţinut partea fanilor nemulţumiţi. “Is it too late now to say sorry?”- versurile melodiei Sorry au devenit mai actuale ca niciodată. 

MAI CITEŞTE: Justin Bieber şi-a şters contul de Instagram din cauza noii iubite

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil