bieber-rihanna-adele

Top 10 cântăreţi celebri care au renunţat la conturile social media

Pe această listă selectă se află Rihanna, Justin Bieber, Adele și Ed Sheeran.

Starurile din muzică sunt conștiente că rețelele de socializare sunt puternice mijoace de promovare pentru cariera și imaginea lor. Totuși, nu prea sunt mulțumiți când viața lor personală este împărțită cu milioane de oameni, mulțtin dintre ei doar prieteni virtuali. Iată doar zece cântăreți celebri care au renunțat la conturile lor social media.

10. Nicki Minaj

Nicki Minaj a renunțat la contul de Twitter din cauza unui site al fanilor numit Nicki Daily. Acesta posta clipuri cu melodii încă nelansate de artistă. Tweet-ul său final a fost următorul: "Like seriously, its but so much a person can take. Good f*cking bye".

9. Kanye West

Kanye a avut permanent o relație tensionată cu rețelele de socializare. S-a autovictimizat permanent făcând din această stare un spectacol, mai precis, marketing. În 2012, Kanye a anunțat enigmatic "BE BACK SOON". Într-adevăr s-a întors și a facut-o în stil mare.

8. Sam Smith

Sam Smith a luat o pauză de pe rețelele de socializare după apariția la premiile Oscar din acest an. Mulți l-au luat la mișto pe Facebook și Twitter afirmând că este primul homosexual declarat care a primit premiul Oscar. A mai postat un singur mesaj după atacul din clubul de noapte din Orlando. De atunci, cântărețul nu a mai revenit pe rețelele de socializare.

7. Demi Lovato

Demi Lovato a avut câteva contre publice cu Kanye West, care i-a luat apărarea lui Mariah Carey, despre care Demi nu prea a avut cuvinte de laudă. Demi s-a supărat și și-a închis contul de Twitter, nu înainte de a posta următorul mesaj: mă voi întoarce cu postări mai oneste ca oricând. S-a ținut de cuvânt. După 24 de ore a revenit pe Twitter.

6. Iggy Azalea

Ca și prietena sa, Demi Lovato, Iggy și-a închis contul de Twitter după ce mai mulți “prieteni” virtuali au râs de formele sale. I-a trecut repede. Este adevărat că nu prea este o vorbăreață în social media, dar este prezentă pe toate rețelele de socializare.

5. ZAYN (ex One Direction)

Plecarea lui Zayn din trupa One Direction a coincis cu o lungă perioadă de absenţă de pe Twitter. Toţi l-au bombardat cu mesaje şi postări în care i se cerea să spună motivele pentru care a renunţat la One Direction. Când lucrurile s-au mai liniştit, Zayn a revenit pe platforma de socializare.

4. Ed Sheeran

Ed Sheeran scoate hit după hit, dar tot nu este mulțumit. Dacă îl căutați în social media, nu prea îl mai găsiți. Ultima lui postare a fost după premiile Grammy din acest an. Ed Sheeran a scris: în ultimii 5 ani am avut parte de o călătorie uimitoare, dar mă văd pe ecranele rețelelor de socializare și nu prin ochii mei. Nu mai vreau să pierd tot ce e frumos pe lume. Adică, vrea să se bucure de viața adevărată și nu de cea pe care crezi că o ai pe net.

3. Adele

Adele a dezvăluit publicaţiei Time că a renunţat la social media pentru a mai avea timp să muncească la albumul 25, care a fost lansat pe piaţă pe 20 noiembrie 2015. “Cum să mai am timp să lucrez dacă trebuie să răspund la 500 de mesaje şi like-uri la o fotografie postată. Nu e normal ce mi se întâmplă”, a scris Adele pe o reţea de socializare. Acum este ceva mai calmă. Albumul 25 se vinde ca pâinea caldă, iar sutele de mii de like-uri s+au transformat în milioane.

2. Rihanna

În 2014. Rihanna a postat pe Instragram câteva fotografii nud de la sedinţa pe care a realizat-o pentru revista franţuzească LUI. Instagram i-a suspendat contul, nu de alta, dar, unele instantanee erau de-a dreptul porno. După ce scandalul a trecut, Instagram i-a redeschis contul, dar Rihanna nu prea se mai omoară cu postările acolo.

1. Justin Bieber

Recent, Justin Bieber s-a supărat rău pe fanii săi de pe Instagram, în special pe fanele sale. El a postat o fotografie cu noua sa iubită, Sofia Richie, nimeni alta decât fiica legendarului cântăreţ Lionel Richie. Fanele sale au avut numai cuvinte urâte la adresa Sofiei, multe născute din invidie, aşa că Justin a ameninţat că postările sale vor deveni private. Cum valul de coment-uri de bine nu s-a oprit, Bieber a trecut la nivelul următor, şi-a şters contul de Twitter. În scandal a apărut şi fosta iubită a lui Justin, Selena Gomez, care le-a ţinut partea fanilor nemulţumiţi. “Is it too late now to say sorry?”- versurile melodiei Sorry au devenit mai actuale ca niciodată. 

MAI CITEŞTE: Justin Bieber şi-a şters contul de Instagram din cauza noii iubite

Comentarii