meghan-markle

SURPRIZĂ! Ea este cea mai căutată celebritate pe Google în 2016

La ea nu ne aşteptam să fie cea mai căutată celebritate pe Google în 2016. Dacă ai citi doar numele, cu siguranţă nu prea ai ştii despre cine este vorba. Poate doar că este iubita Prinţului Harry.

Este vorba de actrita Meghan Markle, cea care are o relaţie cu Prinţul Harry. Lumea a devenit interesată de ea în luna octombrie, când au apărut primele zvonuri despre o posibilă relaţie cu Harry. Casa regală britanică a confirmat idila dintre cei doi, iar Meghan a ajuns în topul căutărilor pe Google. Mulţi au fost interesaţi să afle cine este Meghan Markle.

Pe locul doi se afla tot o actriţă, Marion Cotillard. Ea este într-adevăr o celebritate. A urcat puternic în clasamentul căutărilor pe Google după ce s-a speculat că ar avea o relaţie cu Brad Pitt şi că ea ar fi motivul divorţului dintre Brad şi Angelina Jolie. Şi dacă tot am vorbit de Brad Pitt, el este cel mai căutat bărbat pe Google în 2016.

La capitolul muzică, Beyonce este cea care se găseşte pe prima poziţie la căutări. Celine Dion este pe locul doi, iar Kesha pe locul trei.

Comentarii