Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

Ștefania, moment de relaxare care i-a încântat pe fani. Iubita lui Speak s-a pozat într-o cadă plină cu spumă

Cristina Stefania
Ștefania, iubita lui Speak, este cântăreață și dansatoare. / Foto: Instagram

Cristina Ștefania a devenit din ce în ce mai cunoscută în ultimii doi-trei ani. Iubita lui Speak a debutat ca dansatoare pentru nume mari din industria muzicală, după care s-a apucat de cântat. De la începutul pandemiei, însă, bruneta s-a axat mai multe pe afacerea ei cu costume de baie și pe crearea de conținut pe Instagram și YouTube, platforme care îi asigură un venit important.

Pentru că trebuie să aibă mereu ce să le arate fanilor care o urmăresc în număr mare, peste 1,2 milioane numai pe Instagram, Ștefania face poze oriunde merge, indiferent că este la sală, în vreo vacanță exotică sau în confortul propriei case. 

Citește și: Cristina Ștefania, cea mai spectaculoasă apariție pe rețelele sociale. Imaginea i-a cucerit pe fani: ”Pe tine e păcat să pui haine!”

Cristina Stefania

Ștefania și-a pus fanii pe jar cu această imagine. / Foto: Instagram

"Aaador momentele de relaxare. Fie că mă pregătesc să ies în oraș sau doar să mă uit la un film în vârful patului, îmi place să am un moment pentru mine", a scris iubita lui Speak în dreptul imaginilor care au pus imaginația fanilor în mișcare. Cu părul strâns, perfect machiată și privind nonșalant într-o parte, Ștefania a apărut acoperită doar de spuma albă din cadă.

Citește și: Cristina Ștefania și-a pus în evidență bronzul din Seychelles într-o ținută albă. Topul minuscul a atras atenția : „Ce priveliște”

Galerie foto

Foto: Instagram

Top citite
01 antonia
Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu
02 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
03 ștefania
Ștefania, doar într-un corset din piele, la o ședință foto. Iubita lui Speak promite să rupă topurile cu noua ei piesă
04 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere
05 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, criticată în mediul online pentru pozele îndrăznețe: „Prea exagerezi acum”. Cum s-a afișat artista
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ștefania
Iubita lui Speak a făcut valuri cu prima postare din 2024. Într-o rochie foarte strânsă pe corp, Ștefania și-a pus formele în valoare

Speak și iubita lui, Ștefania, nu au petrecut Revelionul într-o destinație exotică, ci la munte. S-au distrat în Poiana Brașov alături de prieteni și au început 2024 în forță, cu energie bună. Cântăreața a avut timp și pentru câteva poze cu care să înceapă anul, așa că le-a postat pe rețelele sociale, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Speak și Ștefania se mută din doi în doi ani: „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață”

Speak și Cristina Ștefania urmează să-și schimbe din nou locuința și caută un apartament în același complex rezidențial în care și-au petrecut ultimii doi ani. Cei doi artiști și-au format un obicei în a se muta la fiecare doi ani, iar recent au dezvăluit care este motivul. 

Cristina Ștefania, într-o jachetă cu decolteul la vedere
Cristina Ștefania, în cea mai mulată rochie din garderobă. Cum a reacționat mama artistei 

Cristina Ștefania se mândrește cu o siluetă impecabilă și nu ratează nicio ocazie pentru a-și pune formele în evidență. Recent, logodnica lui Speak a publicat o fotografie în care poartă o rochie extrem de mulată, care a făcut-o chiar și pe mama sa să reacționeze. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea