Bucuresti | 102,8FM PEDRO CAPO - BUENA SUERTE

Smiley isi aniverseaza ziua de nastere in Sardinia! Doar el si iubita lui, Laura Cosoi!

smiley-isi-aniverseaza-ziua-de-nastere-in-sardinia-doar-el-si-iubita-lui-laura-cosoi

Printre filmari, concerte si inregistrari, Smiley si Laura Cosoi au reusit sa-si gaseasca o saptamana numai pentru ei. Cei doi au plecat in Italia, Sardinia mai exact, unde Smiley isi aniverseaza astazi, 27 iulie si ziua de nastere.

"A fost un an in care am muncit foarte mult, asa ca de ziua mea imi fac cadou o vacanta. Vor fi singurele mele zile libere, pentru ca odata ce ma intorc incep filmarile pentru "Vocea Romaniei", urmeaza apoi "Caravana Romanii au talent" si multe alte proiecte cu colegii de la Hahaha Production", povesteste Smiley.

Cei doi au ales foarte usor destinatia de vacanta. "Am vrut initial sa mergem in Grecia, dar cu toate conflictele care au loc acum acolo ni s-a parut cam riscant. Lisabona era si ea o varianta, dar dura prea mult zborul, asa ca, luandu-le prin eliminare, am ajuns in Sardinia. Am cautat o insula unde sa fie cald si frumos, iar asta a fost varianta perfecta", povesteste Laura.

Dupa saptamana petrecuta in Italia, Smiley se intoarce direct in platoul de la "Vocea Romaniei", show ce va incepe in aceasta toamna la ProTV, pregatit sa-si formeze o super echipa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media






Top citite
01 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
02 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
03 Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”
04 Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"
05 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
antonia si alex velea
Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, la 11 ani de relație: „Suntem în universul nostru, sunt fericită să te am!”

Antonia și Alex Velea au aniversat 11 ani de relație, iar celebra cântăreață i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

nicole cherry
Nicole Cherry, în costum de baie de ziua ei de naștere. Cum s-a afișat artista în ziua în care a împlinit 25 de ani

Nicole Cherry și-a prelungit minivacanța de 1 Decembrie și a plecat într-o călătorie în Dubai, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit azi, 5 decembrie, vârsta de 25 de ani și s-a bucurat de vreme însorită din Emiratele Arabe Unite. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer: „Este o luptă grea în care nu există învinși!”
Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer: „Este o luptă grea în care nu există învinși!”

Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer: „Este o luptă grea în care nu există învinși!”

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj
Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj
DIGI FM „Cine are de dat 800 de euro își ia credit!
„Cine are de dat 800 de euro își ia credit!". Clujenii, indignați din cauza prețurilor exorbitante la chirii!