Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SMILEY - CULOAREA TA

Shakira și Gerard Pique, din nou în centrul atenției. Cei doi s-ar fi despărțit după 12 ani de relație: ”L-a prins cu altă femeie!”

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS
Shakira, Gerard Pique și fiii lor. Profimedia

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique s-a vorbit mult de-a lungul timpului și, în ciuda faptului că au existat zvonuri de infidelitate, cei doi au continuat să fie împreună și să-și crească cei doi copii. Acum, însă, apar noi detalii despre povestea dintre cei doi, care ar fi ajuns la final.

Potrivit jurnaliștilor de la El Periodico, Shakira și Gerard Pique s-ar fi despărțit după o relație de 12 ani. Motivul? Infidelitatea, potrivit sursei citate, care susține că artista și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie și ar fi decis să-l dea afară din casă.

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Mai mult de atât, jurnaliștii de la El Periodico susțin că fotbalistul s-ar fi mutat în locuința lui de burlac din Barcelona. De asemenea, câțiva vecini l-ar fi văzut intrând și ieșind din clădire săptămâna trecută. Totodată, fotbalistul ar fi fost surprins în timp ce se bucura de viața de noapte din Barcelona alături de prietenul lui, Riqui Puig și alți amici.

De asemenea, un alt semn care ar indica o ruptură între cei doi, care au împreună doi băieți, ar fi cel mai nou single al artistei, Te Felicito, care a fost realizat în colaborare cu Rauw Alejandro.

Pentru a te completa, m-am rupt în bucăți. M-au avertizat, dar n-am fost atentă. Nu suport oamenii cu două fețe, băgam mâna în foc pentru tine, dar rană creată mi-a deschis ochii. Am plâns atât de mult pentru tine!”, sunt doar câteva dintre versurile piesei.

Cântăreaţa columbiană Shakira va fi judecată în Spania pentru o fraudă de 14,5 milioane de euro

Cântăreaţa columbiană Shakira va fi judecată pentru că a fraudat fiscul spaniol cu 14,5 milioane de euro, simulând că nu locuieşte în Spania şi disimulându-şi veniturile într-o reţea complexă de paradisuri fiscale, relatează EFE.

Instanţa din Barcelona a respins joi recursul prezentat de artistă pentru a evita procesul şi a confirmat că există suficiente dovezi pentru ca artista să fie judecată în urma plângerii pentru infracţiuni comise împotriva Fiscului spaniol, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Shakira, în costum de baie, pe plajă în Ibiza. Cum arată superstarul columbian când nu îmbracă spectaculoasele ținute de scenă

Shakira a plătit deja 14,5 milioane de euro pe care Agenţia Tributară din Spania îi pretindea - plus alte 3 milioane ca dobândă - pentru o presupusă fraudă comisă între anii 2012 şi 2014, ceea ce nu o va împiedica să se aşeze în banca acuzaţilor la cererea Fiscului.

După ce a aflat decizia Audienţei din Barcelona, cântăreaţa a anunţat într-un comunicat că va continua să-şi apere nevinovăţia la tribunal. Potrivit echipei sale de avocaţi, "conduita în materie fiscală" a artistei a fost "impecabilă", în toate ţările în care a fost nevoită să plătească taxe.

Top citite
01 Shakira and Lionel Messi team up with John Legend and Noah Kahan for Hard Rock International’s “Unity by Hard Rock” campaign
Shakira scapă de procesul pentru fraudă fiscală din Spania. Parchetul a cerut clasarea procedurii judiciare
02 Met Gala. The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Sleeping Beauties: Reawakening Fashion exhibition, Arrivals, New York, USA - 06 May 2024
A oglindit senzualitatea la Met Gala. Shakira, răvășitoare într-o rochie roșie decupată pe coapsă și cu bustieră decoltată
03 Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”
04 Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance
Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit
05 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Shakira a avut o apariţie surpriză în acest weekend la Coachella, celebrul festival din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino.

crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"

Pentru CRBL și soția lui, Elena, dragostea a durat aproape 16 ani. După nunta fabuloasă făcută în toamna lui 2008, cei doi au devenit părinții unei fetițe care astăzi e adolescentă și are 13 ani. Au crescut împreună și profesional, și în cuplu, dar iată că Elena și CRBL au anunțat că divorțează, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 16 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit.
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOW Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje
Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT Un antrenor și 6 jucători, OUT!
Un antrenor și 6 jucători, OUT!
DIGI FM Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea
Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea