Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

Shakira și Gerard Pique au decis să vândă conacul în care au locuit împreună în Barcelona. Artista și copiii ei se vor muta în Miami

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique / Getty Images

Shakira și fostul ei partener, fotbalistul Gerard Pique, au luat încă o decizie importantă cu privire la viața lor după separare. Aceștia au hotărât, de comun acord, să vândă conacul în care au locuit împreună în Barcelona.

Decizia vine după ce Shakira a primit custodia celor doi fii, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, pe care îi are împreună cu fotbalistul. Cântăreața se va muta împreună cu băieții ei în Miami, după ce proprietatea în valoarea de aproape 12 milioane de lire sterline va fi vândută. 

Conacul este situat într-o zonă rezidențială exclusivistă din Esplugues de Llobregat, la aproximativ o jumătate de oră de mers cu mașina din centrul orașului Barcelona. Acesta are propriul studio de înregistrări și o sală de sport. Alături de casa cu cinci etaje, formată din două subsoluri și trei nivele deasupra solului, vor fi puse la vânzare și terenul de tenis și cel de minifotbal, unde fotbalistul, care s-a retras de curând, se juca alături de copiii săi. 

Citește și: Shakira, uimitor de slabă în cel mai nou pictorial pentru Burberry. Artista arată fabulos într-o rochie mulată, ultra transparentă

Gerard Pique locuiește în aceste momente într-un penthouse de pe strada Muntaner din Barcelona cu noua sa iubită, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani. Shakira locuiește încă în casa de lux a familiei, dar își dorește să se mute în Statele Unite înainte de Anul Nou, asta dacă sănătatea tatălui său le va permite să călătorească cu avionul. 

„Războiul” dus de Shakira și Gerard Pique pe custodia copiilor s-a încheiat de curând. După o întâlnire-maraton, ce a durat mai bine de 12 ore, fostul fotbalist de la Barcelona a acceptat ca artista să se mute cu cei doi băieți ai lor la Miami, scrie Daily Mail.

Citește și: Shakira și fostul ei partener, Gerard Piqué, împreună la meciul fiului lor Milan. Artista și fotbalistul nu au interacționat deloc

Surse citate de presa spaniolă au dezvăluit că Pique a cedat în fața partenerei sale pentru că nu și-a dorit să ducă o luptă aprigă în instanță. „Milan și Sasha vor merge cu Shakira la Miami”, au titrat jurnaliștii de la La Vanguardia, după întâlnirea maraton dintre cei doi.

”Copiii vor petrece Crăciunul în Barcelona, dar la începutul anului 2023, aceștia vor pleca la Miami. Fotbalistul a acceptat asta pentru ca micuții să nu treacă printr-o experiență și mai traumatizantă din cauza separării lor. Va putea să călătorească să-i vadă ori de câte ori își va dori. Costurile privind creșterea acestora vor fi acoperite de amândoi.”, a mai precizat sursa respectivă.

Galerie foto

Top citite
01 Shakira and Lionel Messi team up with John Legend and Noah Kahan for Hard Rock International’s “Unity by Hard Rock” campaign
Shakira scapă de procesul pentru fraudă fiscală din Spania. Parchetul a cerut clasarea procedurii judiciare
02 Met Gala. The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Sleeping Beauties: Reawakening Fashion exhibition, Arrivals, New York, USA - 06 May 2024
A oglindit senzualitatea la Met Gala. Shakira, răvășitoare într-o rochie roșie decupată pe coapsă și cu bustieră decoltată
03 Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”
04 Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance
Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit
05 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Shakira a avut o apariţie surpriză în acest weekend la Coachella, celebrul festival din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino.

crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"

Pentru CRBL și soția lui, Elena, dragostea a durat aproape 16 ani. După nunta fabuloasă făcută în toamna lui 2008, cei doi au devenit părinții unei fetițe care astăzi e adolescentă și are 13 ani. Au crescut împreună și profesional, și în cuplu, dar iată că Elena și CRBL au anunțat că divorțează, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 16 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT FOTO A rupt tăcerea la 4 zile după ce s-a retras din tenis și ”a fost dată dispărută”
FOTO A rupt tăcerea la 4 zile după ce s-a retras din tenis și ”a fost dată dispărută”
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea