serena_williams-header

Serena Williams, apariție în rochie mini la doar o lună de la naștere. Cum arată silueta sportivei acum

A adus-o pe lume pe micuța Alexis Olympia în urmă cu doar o lună, însă și-a recuperat deja silueta, ba chiar și-a scos-o în evidență în urmă cu puțin timp.

Îmbrăcată într-o rochie mini, albă, fără umeri, jucătoarea de tenis s-a lăsat pozată pentru pentru un eveniment caritabil la care a participat alături de logodnicul ei: "Pentru că este Luna Națională a Conștientizării Violenței Domestice am creat o geantă pentru care puteți licita. Dacă donați zece dolari, o puteți câștiga. Dacă donați de mai multe ori, vă cresc șansele să intrați în posesia ei", a scris Serena.

Sportiva le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că iese pentru prima dată la un eveniment după ce a născut și că îi este deja dor de fetița ei. Proaspătă mămică, Serena Williams a scris pe rețelele de socializare că a întâmpinat probleme de sănătate după venirea pe lume a micuței ei și că a stat aproximativ două săptămâni internată pentru a se asigura că e totul în regulă.

Acum, atât ea, cât și Olympia se simt bine, ba chiar Serena și-a recăpătat silueta zveltă și puternică pe care o etala înainte de sarcină, lăsând în urmă dificultățile prin care a trecut. 

Comentarii