Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT GERSTORT ABER GEIL - THANK YOU

Selena Gomez o apără pe Taylor Swift, după ce Hailey Bieber a atacat-o pe solistă. Internauții au comentat: Asta e Hailey cea adevărată

Selena Gomez și Taylor Swift
Selena Gomez și Taylor Swift sunt bune prietene. / Foto: Profimedia

Războiul dintre Selena Gomez și Hailey Bieber nu s-a terminat, deși cele două femei din viața lui Justin Bieber s-au fotografiat împreună în urmă cu câteva luni. Recent, a ieșit la iveală un videoclip cu Hailey Bieber care o atacă pe Taylor Swift, moment în care Gomez sare în apărarea prietenei sale cele mai bune. 

În mediul online apar zilnic imagini care au fost realizate cu ani în urmă. Dacă este vorba de scandal, utilizatorii sapă în cele mai adânci cotloane ale internetului pentru a scoate la iveală declarații sau gesturi pe care vedetele le-au făcut la un moment dat. Astfel că, recent, un internaut a publicat un videoclip cu Hailey Bieber, pe vremea când aceasta găzduia o emisiune cu Method Man, intitulată „Drop The Mic”. În imagini, soția lui Justin Bieber este surprinsă cum râde împreună cu partenerul său de versurile unei melodii compuse de Taylor Swift, iar Hailey sfârșește prin a face un gest răutăcios, mimând că îi este rău la auzul melodiei lui Taylor. 

Citește și: Ce crede Selena Gomez despre Bella Hadid: „Mi-aș dori să fiu ca ea”. Ambele au fost iubitele lui The Weeknd

Selena Gomez și Taylor Swift/ Profimedia Profimedia

Selena Gomez și Taylor Swift/ Profimedia Profimedia

Utilizatorul care a distribuit clipul video a scris la descriere: „Asta e Hailey cea adevărată”, înainte de a o numit „agresoare” și „fată rea”. Selena Gomez nu s-a putut abține și a răspuns în secțiunea de comentarii: „Îmi pare rău, dar cea mai bună prietenă a mea continuă să fie una dintre cele mai bune artiste”. Comentariul a strâns peste 112.000 de aprecieri. 

@celebrityeditssx 👀 #selenagomez #haileybieber #taylorswift #celebrity #celebrities ♬ original sound - celebrityeditssx

Selena Gomez și Taylor Swift sunt prietene din 2008, atunci când ambele se întâlneau cu doi dintre frații Jonas. După ce Selena s-a despărțit de Nick Jonas în 2009, aceasta a intrat într-o relație cu Justin Bieber, începând cu anul 2010, până în anul 2018. 

Cântărețul canadian a început să se întâlnească cu Hailey la scurt timp după despărțirea de Selena Gomez, fiind căsătoriți în acest moment de aproape cinci ani. Încă de la începutul relație lui Justin cu Hailey, fanii s-au împărțit în două tabere, provocând astfel un scandal în mediul online cu numele celor două vedete. 

Citește și: Selena Gomez a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat. Artista le-a răspuns fanilor care au criticat-o: „Nu sunt model”

Deși au încercat să explice că nu au nimic de împărțit, ba chiar s-au fotografiat împreună la un eveniment, Hailey și Selena nu i-au putut convinge pe fani că nu există niciun război între ele.

Comentariul Selenei vine la scurt timp după ce actrița a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de urmăritori pe contul de Instagram, strângând 382 de milioane de urmăritori, comparativ cu cele 380 de milioane ale starului Kardashians. 

În 2019, Selena a fost cea mai urmărită femeie de pe platforma de socializare, dar a fost depășită de cântăreața Ariana Grande, care a pierdut apoi în fața lui Kylie Jenner. Fanii sunt fericiți că acum coroana i-a fost returnată cântăreței „Calm Down”, spunând: „Selena Gomez este din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Regina s-a întors!”

Galerie foto

Top citite
01 selena gomez
Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă
02 Hailey și Justin Bieber
Hailey Bieber este însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți
03 Justin Bieber
Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"
04 *EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!
Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"
05 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a ales să poarte o haină lungă, peste rochie, în timpul apariției surpriză de pe scena de la premiile Grammy 2024, în februarie. 

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, după ce localul a fost menţionat în noul album al cântăreţei americane, ''The Tortured Poet's Department'', informează Reuters.

taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Taylor Swift, considerată regina muzicii pop, a lansat un nou album, al unsprezecelea. "Este vorba despre dragoste şi poezie... The Tortured Poets Department a ieşit acum", a scris ea pe Instagram.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit.
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOW Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje
Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
DIGI SPORT Tragedie în box! A murit în ring, la primul său meci ca profesionist
Tragedie în box! A murit în ring, la primul său meci ca profesionist
DIGI FM Iulia Vântur spune totul despre mutarea ei radicală în...
Iulia Vântur spune totul despre mutarea ei radicală în...