Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA COOLIO - GANGSTA PARADISE (PROFM EDIT)

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora. Profimedia

Rita Ora este o împătimită a fitnessului, iar asta se vede. Cântăreața și-a etalat mândră abdomenul de fier, în echipamentul de sală, într-un selfie care i-a încântat pe fani.

Rita s-a fotografiat în lift și a postat imaginea pe Instagram. Arată excelent într-o pereche de colanți vișinii și o bustieră asortată care a lăsat la vedere abdomenul super tonifiat.

„O, draga mea, văd că ai depus ceva efort”, i-a comentat actrița Kate Hudson.

Se bucură de succes, dar problemele nu o ocolesc. Rita Ora, mărturisiri neașteptate

Rita Ora on social media

Rita Ora. Profimedia

Rita Ora on social media

Rita Ora. Profimedia

După ora de antrenamente, artista s-a bucurat de un prânz sănătos.

Galerie foto

Rita, în vârstă de 33 de ani, este luminoasă și fericită, în cele mai noi fotografii pe care le-a publicat pe rețelele sociale. 

Vedeta a îmbrăcat pentru ieșirea la restaurant o ținută neagră la care a accesorizat o serie de brățări și inele în aceeași culoare. 

„Știi, când zâmbesc așa, devine ciudat, mulțumesc lui Dumnezeu că se termină povestea cu Mercur retrograd...”, a mărturisit ea pe Instagram.

Rita a sărbătorit Ziua Pământului, partajând imagini din timpul petrecut în natură. Ea a urcat pe vârfuri înzăpezite și a dansat pe piesa Somewhere Only We Know, în fața unui peisaj spectaculos.

Rita Ora, dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei amoros. Cu ce artiști celebri s-a întâlnit până să-l cunoască pe Taika

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rita Ora își împarte timpul între Londra și Noua Zeelandă, de când s-a căsătorit cu regizorul Taika Waititi.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora. Profimedia

Rita Ora și-a lansat un nou business

Rita nu este doar cântăreață și actriță, ci și antreprenoare. Ea a lansat de curând o linie de îngrijire a părului. A pus bazele Typebea împreună cu experta australiană în hairstyling, Anna Lahey.

Top citite
01 Rita Ora
„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei
02 Rita Ora
Rita Ora, fabuloasă pe străzile din Sydney, într-o ținută simplă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat
03 EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora gets her morning exercise, heading to a yoga class during her Easter weekend visit to Sydney, Australia.
Rita Ora s-a pregătit intens la sală, pentru plajă. Artista și-a etalat trupul sculptat, într-un costum de baie minuscul
04 The Fashion Awards 2023 Presented by Pandora - Arrivals
Rita Ora, dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei amoros. Cu ce artiști celebri s-a întâlnit până să-l cunoască pe Taika
05 Rita Ora
Rita Ora, cu un zâmbet larg pe chipul nemachiat, în costum de baie, la saună. Se relaxează în țara natală a soțului ei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rita Ora
Se bucură de succes, dar problemele nu o ocolesc. Rita Ora, mărturisiri neașteptate: „Mă confrunt cu anxietate!”

Rita Ora, cântăreața în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că a „învățat să recunoască” semnele unui atac de panică după ce ani la rând s-a confruntat cu anxietate.

Rita Ora wears a white pant suit and white mules to The View in New York City
Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: „Frumusețea ta e captivantă”

Rita Ora face furori pe Instagram. Artista le-a prezentat fanilor imagini din călătoria ei la New York, unde a participat la mai multe talk-show-uri și evenimente pentru a-și promova noul single.

Rita Ora Looks Stunning Wearing A Roberto Cavalli Full Look As She Leaves Her Hotel In Paris - 20 Jan 2024
Rita Ora, schimbare radicală de look. Artista a spus da acestei tunsori în trend, iar fanii au doar cuvinte de laudă

Rita Ora a recurs la o schimbare de look. Artista și-a tuns părul, optând pentru un bob șic. Soția regizorului Taika Waititi a afișat noua tunsoare la un eveniment în New York City.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”