Bucuresti | 102,8FM AKON - RIGHT NOW

Știri

vizual_DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

https://www.filmnow.ro/comunicate-de-presa/grupul-digi-contributie-de-peste-312-milioane-de-lei-la-bugetul-de-stat-in-primul-trimestru-al-anului-2024-142457

Taylor Swift

Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

irina-nicolae

Cum a început relația dintre Irina Nicolae și Marius Vizer. Fosta membră A.S.I.A. a rupt tăcerea: „Îmi trimitea flori la concerte!”

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., trăiește o poveste de iubire uimitoare alături de Marius Vizer, iar acum artista a vorbit despre cum a debutat relația lor.

lora

Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”

Lora a decis să amâne construcția casei mult dorite pentru moment și s-a mutat împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, într-o vilă superbă din zona de Nord a Capitalei. Cu toate că inițial a planificat să-și ridice propria locuință, acum, artista în vârstă de 41 de ani a preferat să experimenteze mai întâi viața într-o casă existentă înainte de a trece la construcția unei noi proprietăți.

Rihanna/ Profimedia

Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

iHeartRadio Music Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 1 April 2024

Katy Perry, electrizantă într-o rochie din plasă, transparentă și decupată, prinsă în panglică roșie. A captat atenția tuturor

Katy Perry a captat toată atenția la gala iHeartRadio Music Awards 2024 care a avut loc pe 1 aprilie, la Dolby Theatre din Los Angeles. Autoarea hitului „Firework” a optat pentru un look foarte îndrăzneț. 

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora gets her morning exercise, heading to a yoga class during her Easter weekend visit to Sydney, Australia.

Rita Ora s-a pregătit intens la sală, pentru plajă. Artista și-a etalat trupul sculptat, într-un costum de baie minuscul

Rita Ora este nelipsită de la sala de fitness și de la clasele de yoga, indiferent de orașul în care se află. Artista și-a etalat fizicul super tonifiat, într-un crop top și pantaloni mulați, în timp ce aștepta să intre la un curs de yoga în Balmain, în timpul weekendului de Paște.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!