Bucuresti | 102,8FM PUYA - OPRITI PLANETA

Știri

Kevin Federline și Victoria Prince / Profimedia Images

Fostul soț al lui Britney Spears, la plajă alături de partenera lui. Victoria Prince, fabuloasă în costum de baie la 40 de ani

Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lui. Acesta s-a mutat în Hawaii alături de soția lui, Victoria Prince, iar de curând au fost surprinși la plajă.

5

S-au transmis mesaje de iubire în rubrica Lizei, din DM în FM

Mesajele sunt mai speciale atunci când le transmiți în direct, la radio

MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - NJ

Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian. Încrezătoare cum nu a fost de multă vreme

Nelly Furtado a revenit în forță în atenția publicului, după ani buni în care a fost într-un con de umbră. Recent, la MTV VMA 2023, a avut o apariție îndelung comentată, într-o rochie neagră cu un decupaj îndrăzneț pe tot spatele. Superbă, tonică și cu zâmbetul pe buze, Nelly a atras toate privirile. Iată că acum aceasta este vedetă în cea mai nouă campanie a brandului creat de Kim Kardashian.

Nicole Scherzinger și Thom Evans

Nicole Scherzinger, dezvăluiri despre nunta cu Thom Evans. Cântăreața de la „Pusycat Dolls” a oferit detalii despre marele eveniment

Nicole Scherzinger, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, urmează să se căsătorească, iar acum a vorbit despre nunta cu Thom Evans.

Taylor Swift hangs out in the VIP box with a drink waiting for boyfriend Travis Kelce’s NFL game to start

Taylor Swift a făcut furori pe stadion. Artista, în blugi scurți și cizme cu toc, la meciul „iubitului” ei, Travis Kelce

A fost nebunie duminică seară pe stadionul MetLife, nu doar pe teren, ci și în tribunele VIP. Taylor Swift, susținătoarea numărul 1 a jucătorului NFL Travis Kelce, și prietenii ei celebri au fost prezenți la meciul dintre New York Jets și Kansas City Chiefs.

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Loredana Groza, fotografie controversată în mediul online. Cum au reacționat fanii: „N-are nicio legătură cu realitatea”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Pe lângă talentul său, cântăreața în vârstă de 53 de ani i-a cucerit pe fani și cu aspectul. 

VMA Awards 2023 - ARRIVALS

Selena Gomez face furori în Paris. Șic, fără efort, într-o fustă mini de blugi, corset alb și cizme peste genunchi

Selena Gomez și-a impresionat fanii din Paris. Artista americană se află în vizită pentru Săptămâna Modei de la Paris. Autoarea hitului „Single Soon”a făcut spectacol pe stradă, într-o ținută lejeră, când a părăsit hotelul unde era cazată, pentru a se întâlni cu prietenii ei Nicola Peltz și Brooklyn Beckham.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!