betty-wilmark-profm

Wilmark şi Betty Stroe au lansat ÎN PREMIERĂ la ProFM single-ul Amala (VIDEO)

Melodia are deja peste un milion de vizualizări pe YouTube.

În această săptămână, Nono l-a avut ca invitat pe Wilmark în matinalul de vacanţă de la ProFM. Vineri, înainte de weekend, Wilmark s-a gândit să nu vină cu mâna goală. A adus-o cu el pe Betty Stroe, cu care au un proiect fresh. Cei doi au prezentat în PREMIERĂ cel mai nou single cu influenţe latino. Clipul are deja peste un milion de vizualizări pe YouTube.

Încălzirea au făcut-o în studioul ProFM, unde au dansat pe melodia Aventura. Totul a fost live pe pagina de Facebook a ProFM. Nono, un dansator înnăscut, a profitat de moment și a ațipit. Evident, așa era scenariul.

Wilmark și Betty l-au invitat la dans, dar Nono nu a dorit să le strice momentul. Pentru că alchimia dintre cei doi era evidentă, am vrut să aflăm care-i povestea din spatele single-ului “Amala”.

S-au întâlnit anul trecut și au discutat fiecare de viața lui. Betty a mers mai departe și a ajuns la școala de dans a lui Wilmark. În pași de dans a venit propunerea ca ei să cânte pe o melodie. Problema era că Wilmark a recunoscut că nu prea știe să cânte. A ieșit “Dame Mas”, o piesă cu influențe kizomba, lansată în iunie anul trecut. Au continuat să colaboreze, iar în această vară își promovează al doilea single “Amala”. Ei l-au lansat în PREMIERĂ la ProFM, pentru că hiturile se aud prima dată la ProFM. Proiectul este ceva mai amplu și cuprinde o trupă de dansatori, Tequila Party.

Se anunță o vară fierbinte pentru cei doi.