smiley-interviu-profm

VIDEO EXCLUSIV! Smiley IUBEȘTE și SUFERĂ. Ne-a dezvăluit cine îi dă INSOMNII 

Toată vara pe unde mergeam l-am auzit  pe Smiley că are insomnii. Așa că ne-a pus pe gânduri. Am vrut să aflăm chiar de la Smiley cine îi dă insomnii. 

Chiar dacă este ocupat cu înregistrarea  noului album, Smiley a vorbit în EXCLUSIVITATE cu ProFM.  Ne-am văzut la HaHaHa Production, acolo unde se creează hituri și visuri.

MAI AM ȘI NOPȚI CÂND MAI AȘTEPT UN  TELEFON, UN MESAJ, DAR ÎNTÂRZIE SĂ VINĂ

În timp ce alții au insomnii pentru că îi prinde dimineața prin cluburi și pe la party, pe Smiley îl prinde dimineața prin studio. Într-o astfel de noapte albă, el a scris hitul  “Insomnii”. “A plecat  într-o noapte când aveam chef  să scriu o piesă și eram în studio. La mine este o obișnuiță să-mi petrec cele mai multe nopți în studio. E drept că mai am și nopți când mai aștept un telefon un mesaj, dar întârzie să vină”, a mărturisit Smiley, în EXCLUSIVITATE pentru ProFM.ro.

NU AI LINIȘTE CÂND PERSOANA PE CARE O IUBEȘTI NU ÎȚI DĂ UN SEMN

Artistul este foarte discret cu viața personală, dar are sentimente la fel ca noi toți. Suferă  în momentul când iubește, iar partenera nu prea îi dă atenție. Aceasta a fost tema de la care a plecat melodia “Insomnii”. Ca de obicei, o mână de ajutor i-a dat bunul său prieten, compozitorul Șerban Cazan, omul responsabil de multe din hiturile create la HaHaHa Production. E o stare pe care am ales s-o exprim prin sentimentul ăsta că nu ai liniște când persoana pe care o iubești nu îți dă un semn să știi că e ok. Am avut și nopți de genul ăsta, ca de altfel noi toți. Asta a fost o noapte foarte mișto pentru mine. Eram cu Șerban în studio, l-am întrebat dacă nu are ceva, o idee, un instrumental. Primul lucru care mi-a venit în cap a fost  Șuap uap, de acolo a plecat toată piesa”, a mai adăugat Smiley.

Dacă vă este dor de Smiley îl puteți vedea într-un concert unic pe Casa Poporului. La ProFM On Top a cântat hitul “Insomnii”. Evenimentul l-ai trăit live cu ProFM, dar îl poți vedea la UTV. Se întâmplă sâmbătă, 10 septembrie, ora 19.00, în reluare duminică, 11 septembrie, ora 21.00. 

MAI CITEȘTE: Smiley pe Casa Poporului! Vezi integral concertul ProFM on Top la UTV

Comentarii