nono-wilmark-matinal

Valentine’s Day de vară, la ProFM! Nono şi Wilmark sunt cupidoni de vacanţă  

Nono Semen şi Wilmark, matinalii de vacanţă ai ProFM, au devenit peţitori pentru un ascultător norocos.

Valentin a câştigat o vacanţă în Grecia la concursul VacanTzatziki ProFM. Problema este că Valentin nu  vrea să meargă singur în vacanţă, aşa că a postat pe Facebook rugămintea ca ProFM să-i găsească o parteneră de concediu.

Nono şi Wilmark au văzut postarea lui Valy şi au zis să-l ajute să aibă parte de un sejur plăcut în Grecia. Peţitorii de La ProFM au încercat să-l “vândă” cât mai bine, aşa că au vrut să vadă cum este Valentin. L-au sunat în direct şi l-au luat la întrebări. “Nu vreau să dezvolt, dar iubita mea nu mai poate merge, e complicat când intervin părinţii. Nu caut parteneră de viaţă, ci parteneră de vacanţă. Am 23 de ani. Lucrez în amenajări interioare, locuiesc singur în Bucureşti, am casa mea”.

Oferta lui Vali a fost făcută, iar acum urmărim să vedem şi noi cine doreşte să meargă gratuit în Grecia alături de câştigătorul de la ProFM.

“Salutare, mulţumesc frumos. Destinaţia este fixată în Halkidiki, Hotel Hill Top All inclussive, plecare pe 26.08 cum am mai spus...şi altceva nu ştiu...ceva despre mine ca eram foarte emoţionat în direct, nu am mai făcut aşa ceva până acum. Sunt o persoană simplă deci nu am preferinţe foarte mari :) Multumesc ProFM, mersi Nono şi Wilmark Rizzo Hernandez”, a scris Valentin pe Facebook după intervenţia la radio. 

Comentarii