558d4e2695f9cf4c5c000000

Urca si tu la ProFM On Top - Singurul concert pe Casa Poporului! Vezi cum a fost anul trecut si...

In 2015 am facut primul concert pe acoperistul Casei Poporului, cea mai mare cladire administrativa din Europa. Atunci i-am avut pe scena pe Inna, Antonia, Carla's Dreams, Mira si Nicoleta Nuca, Lariss si Lori. Pentru ca deja se apropie editia a doua inscrie-te aici pe www.profm.ro si arunca o privire pe imaginile de anul trecut ca sa stii la ce sa te astepti. ATENTIE! Pe 16 iunie 2016 o sa fie si mai tare!  

 

Anul acesta facem din nou un super concert ProFM ONTOP pe acoperisul Casei Poporului. Echipa ProFM si 300 de ascultatori vor avea privilegiul de a urca pe cea mai mare cladire administrativa din Europa si de a vedea din cel mai bun loc posibil un concert despre care sa tot povestesti! 

Inscrie-te AICI pentru unul dintre ce le 300 de locuri la concertul ProFM ONTOP 2016  Anul trecut am avut o gasca de artisti care au facut un show memorabil pe scena ProFM ONTOP. Vorbim despre Inna, Antonia, Carla's Dreams, Mira si Nicoleta Nuca, Lariss si Lori. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de nicio prezentare. 

Daca vrei sa vezi momente din concert da-i play playlistului de mai jos: 

In 2016, pe 16 iunie, ProFM ONTOP revine cu o alta lista de artisti extraordinari care vor pune stapanire pe scena exclusivista de pe Casa Poporului. Pana va anuntam gasca lor completa puteti sa va inscrieti deja pe pagina de concurs pentru cele 300 de locuri disponibile pe acoperisul Casei Poporului. 

Hai sus pe casa.  300 de ascultatori vin la ProFM on Top pe 16 iunie - singurul concert PE Casa Poporului. Inscrie-te si tu. 

Multumim Camerei Deputatilor si Kaufland! 

Comentarii