14804734 1359858904026189 1887134721 n

Unguru’ Bulan şi Sebastian Coţofană se alătură Matinalului ProFM! 

Echipa Matinalului ProFM se măreşte cu Ciprian Cătănescu aka Unguru’ Bulan şi Sebastian Coţofană! Începând de joi, 20 octombrie, personajele celebre Frătzică, Unguru’ Bulan, Gushteru’ şi C8ilu’ vor debuta în matinalul ProFM şi vor aduce o serie de pastile pline de umor care îi va binedispune pe ascultători încă de la primele ore ale dimineţii. Pastilele vor intra în matinal în zilele de luni, miercuri şi vineri.

De luni, 24 octombrie, Sebastian Coţofană aduce în prim plan cele mai fierbinţi subiecte din Poliţia Muzicii. Nici artiştii invitaţi de Greeg şi Onuc nu vor trece neobservaţi de Sebastian care îi va provoca să răspundă la întrebările “CoţoFun Test”. Sebastian intră în pielea reporterului şi va merge printre oameni pe stradă de unde intră în direct, dar va accepta şi provocarile ascultătorilor. “Proiectul “Unguru’ Bulan” nu s-a încheiat niciodată, ci a continuat exclusiv în mediul online. Dacă vă întrebați de ce am lipsit în ultimii doi ani, răspunsul e simplu: noi, fiind din Ardeal, abia acum ne-am prins de niște glume pe care le făcusem în 2014. Acum, în 2016, într-o rece dimineață de octombrie, ne-am trezit cu un picior în față; era piciorul lui Dumnezeu și am zis că e musai să-l prindem. Lăsând gluma la o parte, sunt încântat și onorat că personajele mele (Frătzică, Unguru’ Bulan, Gushteru’ și C8ilu’) se vor auzi de acum la Pro FM. Abia aștept să facem fain.”, spune Ciprian Cătunescu aka Unguru’ Bulan.


“PRO FM-ul îl vad ca pe un nou loc de joacă în care să-mi pun ideile în practică şi să mă dezvolt alături de echipă. E o provocare. Voi lucra cu Greeg şi Onuc pentru matinal, voi aduce subiecte din Poliţia Muzicii, artiştii invitaţi în matinal vor “intra şi pe mâna mea”, în sensul că îi voi provoca să răspundă la unele întrebări neaşteptate, va fi un “CotoFun Test”. Voi aduce subiecte din Coţofan/Poliţia Muzicii şi atunci când vom avea ocazia, voi fi reporterul care va aduce PRO FM printre oameni, pe stradă.” adaugă Sebastian Coţofană.

 

Matinalul PRO FM cu GreeG și Onuc poate fi ascultat de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00! Matinalii vă aşteaptă cu cele mai tari picanterii și cele mai cool premii!

Citește și: CONCURS! "Știi și Câștigi!", în fiecare dimineață la ProFM cu Greeg și Onuc!