IMG 2674

Un show “marfa tare”! Alex Velea si Golden Boy Society au fost la ProFM & UTV Summer LIVE Session

Vineri, 21 august Alex Velea si toata gasca lui de la Golden Boy Society au venit in Mamaia pentru ProFM & UTV Summer LIVE Session. A fost cel de al 4-lea concert care a strans sute de oameni pe plaja estiValul Digi

Dupa Andreea Banica, Loredana, Smiley si Hahaha Production, saptamana asta i-am adus la mare pe Alex Velea si gasca lui de baieti de la Golden Boy Society, la un concert pe care l-au prezentat de DJ-ul ProFM Marius Onuc si Mihaela Cozmolici de la UTV.

Chiar daca norii au dat tarcoale vineri dupa-amiaza pe litoral, pe seara, la ora concertului, vremea a fost perfecta pentru un super show de la Alex Velea, Boier Bibescu, Mario Fresh, Lino, Jon Baiat Bun si Karie.

Alex Velea a cantat LIVE piesele sale impreuna cu cei de pe plaja estiValul Digi.

Rand pe rand au urcat pe scena toti dei din Golden Boy Society si timp de peste o ora au cantat piesele lor impreuna cu Alex.

Saptamana viitoare ne pregatim de ultimul concert din seria ProFM & UTV Summer LIVE Session. Vineri, 28 august urca pe scena de pe plaja estiValul Digi trupa Mandinga dar si Randi & Famous Production.

Comentarii