vertis

"Ultima jumatate de ora din show o sa fie o MARE surpriza pentru romani!" Interviu exclusiv Nikos Vertis...

Nikos Vertis, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din Romania pe care o va susține pe 12 noiembrie la Sala Palatului. George Vintila i-a luat un interviu EXCLUSIV artistului care va concerta joi la Bucuresti intr-un eveniment grandios sustinut de ProFM! 

 

Nikis Vertis, cantaretul răsplătit cu mai multe discuri de platina pentru compozițiile sale, va susține pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, primul mare concert de muzica greceasca din Romania.

George Vintila de la ProFM l-a intervievat pe celebrul Nikos Vertis, in direct la radio si a aflat ca aceasta "si-a facut temele" in ceea ce priveste gusturile romanilor si a promis ca ultima jumatate de ora din show o sa fie plina de momente ce vor publicul in picioare. 

In ceea ce priveste productia evenimentului Nikos a marturisit ca echipa a pregatit un extraordinar show de video si lumini. Totodata George Vintila a aflat ca artistul grec a mai fost in Romania pentru o scurta perioada dar abia zilele astea va putea sa se bucure de tara noastra pentru ca ramane ceva mai mult timp.  

Nikos Vertis a transmis la final un mesaj catre ascultatorii ProFM in care a spus "Sunt faimos in Grecia in mod special pentru show-urile LIVE si de fiecare data cand sunt pe scena muzica mea suna mai bine decat in studio. Daca va place muzica mea trebuie sa ma vedeti neaparat LIVE". 

Iar iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l intalneasca pe popularul cantaret grec, Nikos Vertis, joi 12 noiembrie cand artistul va concerta la Sala Palatului.

Comentarii