supergirl

Record de femei fericite pe 8 martie la ProFM SuperGirl!

O scenă, cinci artiste, mii de zâmbete, mii de voci fredonând super hituri și mii de femei fericite, toate într-un singur eveniment, ProFM Super Girl – Concert cadou de 8 martie pentru super fete!

Anul acesta, a șasea ediție a ProFM SuperGirl ne-a întâmpinat în casă nouă, în spațiul deschis de la ParkLake Shopping Center, cel mai frumos mall din Capitală.  Rând pe rând, pe scenă ProFM au urcat ANTONIA & Band, FELI, SORE, NICOLETA NUCĂ și JAZZY JO.


Toate au adus cele mai îndrăgite hituri ale lor și le-au cântat alături de DJ-ii ProFM, dar și de miile de oameni strânși în fața scenei, la etaj, pe scări, pe culoare, peste tot pe unde s-a găsit loc pentru a putea primi cel mai frumos cadou de 8 martie, ProFM Super Girl.


Întreg show-ul s-a văzut live la UTV, alături de prezentatori, matinalii GreeG și Marius Onuc, urcând pe scenă și VJ-ițle UTV, Liza Săbău și Mihaela Cozmolici.
În cel mai așteptat moment al serii, DJ-ii ProFM, Nicoleta Creciunesc, George Vintilă, Nono Semen, Sebastian Coțofană, Călin Olah și Virgil Batista au dat START noului site www.profm.ro , locul în care toți ascultătorii și fanii noștri pot găsi materiale unice din onair, dar și exclusivități, video, spot, fun, party people și vedete, multe vedete!


Am încheiat în aplauze și cu multe baloane colorate încă un spectacol dedicat femeilor, ProFM SuperGirl, cu promisiunea că și în 2018 o să răsfățam fetele tot în pași de dans pe muzica celor mai iubite vedete din România.

În cazul în care ai ratat concertul, îl poți urmări mai jos :) 

Multumim ParkLake Shopping Center, UTV, Digi24, FlorariileMagnolia.ro, HaHaHa Production si Global Records.

Comentarii