anisia-gafton-matinal-play

Râzi cu lacrimi! Vezi cum sună în MOLDOVENEȘTE Loredana, Ruby, Enrique Iglesias, Duffy

Care este cea mai plăcută săptămână de muncă? Săptămâna în care râzi cu poftă zi de zi. La ProFM ne-am scos, că-i avem pe GreeG și Onuc  în fiecare dimineață.Nu-i ținem numai pentru noi, așa că cele mai tari momente din matinalul ProFM sunt live, pe Facebook și pe ProFM.ro. Invitata de marți a fost Anisia Gafton, senzația de la Românii au Talent. Poate ai văzut-o, dacă nu, îți spunem că poate imita orice și pe oricine. Nu este singurul ei talent, dar la acest capitol este demențială. GreeG și Onuc au vrut să vadă și să audă cu urechile lor cum imită Anisia Gafton.Pentru că este artistă de stand up comedy, Anisia adaptează varianta originală și îi dă o altă perspectivă, una plină de umor. GreeG și Onuc au rugat-o pe Anisia să facă un colaj din Loredana, Ruby, Duffy, Enrique Iglesias, Bonnie Tyler, Pepe etc. Ce a ieșit, vezi în video.

Pentru că Onuc a vrut să dea o dedicație pentru toți prietenii lui, Anisia nu l-a putut refuza și i-a asigurat fondul sonor. A făcut un colaj din Guță și Salam, dar în varianta ei. A ieșit un moment solo de excepție, așa cum este și Anisia în viața de zi cu zi, solo. A recunoscut chiar ea, așa că domnilor...

Evident, emisiunea nu se putea încheia decât cu provocarea Whisper Challenge, mai pe românește, cititul pe buze cu muzica dată la maximum. Anisia a avut în căști un rock supărat și a încercat să ghicească toate cuvintele rostite de Greeg și Onuc. Iată ce au spus matinalii ProFM și ce a înțeles Anisia Gafton.

Ascultă-i pe GreeG și Onuc în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 07.00 - 10.00. S-ar putea să nu mai ai nevoie de cafea. Te vor trezi de-a binelea!

MAI CITEȘTE: BRomania a PICAT testul Whisper Challenge! În loc de PISTĂ a spus P....

Comentarii