alexandra-stan-vara-2017-header

Provocare vedetelor | Ce a făcut Alexandra Stan cu o bâtă de baseball şi un spray cu frişcă

Alexandra Stan a fost invitata de miercuri, 23 august, la matinalul de vacanţă de la ProFM, realizat de Diana Ramadan şi Nono Semen. A cântat în LIVE Session noul single "Noi Doi", care este compus chiar de ea.

Înainte de cântare am stat la taclale. Astfel, am aflat că Alexandra Stan are multe bijuterii vintage şi că se îmbracă de la second hand dintr-un motiv simplu. "Cel mai des îmi fac cumpărăturile de la şedinţele foto, când îmi aduc stiliştii haine. Asta pentru că nu am timp. Îmi mai cumpăr foarte des de la second hand. Îmi place să combin branduri accesibile tuturor cu chestii wow. Adică pantofi foarte scumpi cu şapcă de 20 de lei", a spus Alexandra la matinalul ProFM. 

Cântăreaţa ne-a făcut şi o promisiune, în caz că lasă Constanţa pentru Capitală. "Uite, dacă vreodată o să mă mut în Bucureşti, fie am să accept să fac o emisiune la ProFM." 

Alexandra Stan lucrează de ceva vreme la un proiect de suflet. Vrea ca vechile slagăre să le readucă la viaţă. "Printre ele se află şi Fată Dragă a Mădălinei Manole. Simt că mi se potriveşte. E o poveste cu Mădălina Manole. Eu am cântat piesele ei în festivaluri, acolo m-am lansat. La un moment dat, am cântat piesa ei Tu n-ai avut curaj, o piesă tristă. În juriu era Mădălin Voicu, pe care l-am impresionat. Chiar a plâns. După acel moment a venit la mine şi mi-a spus: Fato, tu trebuie să cânţi cu vibrato, aşa cum făcea Mădălina", a povestit Alexandra.

Pentru final am păstrat Provocarea Vedetelor, celebrul moment din matinalul ProFM. Adică fostul invitat îl provoacă pe următorul. Cum marţi au fost JO şi What's UP, Alexandra Stan a răspuns întrebărilor şi provocării.

JO: care au fost poveştile tale preferate în copilărie şi despre ce este vorba în ele?

Alexandra Stan: Eu când eram mică, mă jucam baseball cu puştii de la bloc. Eram vreo 10 în gaşcă. Modelul l-am copiat după FoxKids, un canal de desene animate. Ne-am luat bâte de lemn de la Predeal, de pe DN1, şi loveam mingiile de tenis. 

JO: Mă întrebam cum sună pentru tine sentimentele?

Alexandra Stan: Sentimentele sună în diferite feluri, exact ca în piesele mele. Unele sunt mai frustrate, unele sunt mai vesele, altele mai triste, nervoase. Depinde de starea pe care o ai când vrei să exprimi ceva. 

JO a păstrat pentru final adevărata provocare:  Umpleţi gura cu frişcă şi spune tot alfabetul sau măcar o parte din el. Ce a urmat, trebuie să vezi neapărat.

Comentarii