Cover updatat ProFM

ProFM te provoacă pe 23 septembrie la Cursa de Rățuste, cea mai originală întrecere de pe Dâmbovița!

Sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 13.00, între Podul Hașdeu și Podul Izvor, 3000 de rățuște de cauciuc se vor întrece pe apele Dâmboviței pentru a schimba viața unor copii cu afecțiuni ale aparatului auditiv.

Cauzei nobile s-au alăturat nume mari ale muzicii românești și influenceri, precum: Smiley, What’s Up, Adda, Andra Gogan, Ioana Ignat și Mira.

Dj-ii ProFM s-au alăturat, de asemenea, campaniei și au adoptat deja câte o rățușcă, pe care o vor trimite la întrecere!  George Vintilă, Nono Semen și Diana, Coțofană și Ramona, Mădălina Vintilă, Greeg și Onuc, Nico și Florin Goldic susțin cea mai originală întrecere de pe Dâmbovița!

Până pe 22 septembrie 2017, data limită a înscrierilor, asigură-te că ai achiziționat cel puțin o rățuscă norocoasă și că ai contribuit la schimbarea vieții unui copil!

Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru a achiziționa proteze auditive de ultimă generaîie pentru copiii hipoacuzici de vârste foarte fragede. Protezele au rolul de a opri pierderea totală a auzului copiilor, schimbându-le astfel viața.

Înscrie-te și tu pe site-ul www.cursaderatuste.ro

Adoptă o rățușcă și oferă-le copiilor hipoacuzici o viață mai bună! Poți căștiga o mulțime de premii speciale sau marele premiu de 500 de euro.

Greeg și Onuc susțin și ei cursa de rățuste ! 

Cursa de rățuste este organizată de clubul Rotaract Triumph.

Cu ProFM, rățușca ta alunecă cel mai bine pe Dâmbovița.

Comentarii