IMG_9794

ProFM Super Splash, prima bătaie cu baloane cu apă din București!

Anul acesta ne-am făcut din nou fleașcă în gașcă în cel mai natural shopping center din Capitală, Parklake!

După ce am făcut înconjurul României, din Cluj, Arad, Brașov, până în Constanța, după ce am luat cu asalt parcurile Bucureștene și am făcut fericiți cinci ani la rând mii de tineri dornici de o răcoreală de vară, Marea Bălăceală ProFM, a ajuns la cea de-a șasea ediție înapoi în București.

ProFM Super Splash- Concert și Bătaie cu Apă a ridicat o scenă impresionantă, a adus cea mai mare mașină de baloane de săpun și s-a încărcat cu 10.000 de baloane cu apa! Exact. Ne-am bătut, pentru prima dată în România, cu baloane umplute cu apa!

Așa pregătiți am urcat pe scenă trei artiste frumoase și talentate care au ținut fanii ProFM Super Splash cu mâinile în aer mai bine de o oră. JO, FELI și RALUKA s-au bucurat alături de echipa ProFM de super atmosfera unei bătăi cu apă autentice.

Prezentatorii evenimentului, Sebastian Coțofană și Ramona Dumitrescu și-au chemat colegii dj ProFM, trimiși speciali pe frontul bătăii cu apa, Nono Semen și Mădălina Vintilă pe scenă pentru a povesti la “ud” ce se întâmplă în public și împreună au mulțumit miilor de participanți și au promis că la anul dublăm numărul baloanelor cu apă!

Comentarii