voltaj

ProFM si Voltaj te ajuta sa ii faci o surpriza persoanei iubite

Zece la iubire se ia greu, insa Voltaj si ProFM te ajuta sa nu ramai corigent! In premiera in Romania baietii au lansat numarul de WhatsApp, 0726 VOLTAJ, prin care poti sa dedici single-ul Kori Gent, persoanei iubite iar mesajul tau se poate auzi in ora urmatoare chiar la radio! 

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti pana pe 8 martie un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0726VOLTAJ (adica 0726 865825), in care sa precizezi numele tau, numele persoanei iubite si numarul ei de telefon, iar Calin Goia ii va dedica melodia "Kori Gent" in numele tau, alaturi de un mesaj audio.

Despre iubire ne-au povestit si baietii in single-ul "Kori Gent", lansat luna trecuta, un cantec poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relatie. In videoclip, Kori Gent, personajul principal, isi cauta jumatatea, pe Kori Lady, si ajunge la fiecare dintre membrii trupei Voltaj sperand sa-i dea indicii care sa il ajute sa o gaseasca. Cand o gaseste, dupa aproape 5 luni de cautare, descopera ca poate comunica si altfel decat este obisnuit.

Comentarii