Propaganda Pro Fm-header

ProFM sărbătoreşte weekendul acesta 25 de ani!

Pro FM a împlinit 25 de ani, iar la aniversare ţi-am pregătit multe surprize. De dimineaţă până seară, vedetele fac program la ProFM: Smiley, Feli, Andra & Cătălin Măruţă, Dorian Popa & Alina Eremia, Micutzu & Bordea.

În caz că nu ai prins lansarea ProFM de acum 25 de ani, îţi reamintim cum a fost în 1993. Microfoanele s-au deschis pentru prima dată pe 15 aprilie 1993, iar primul care a vorbit a fost Adrian Sârbu. Dă-i un play!

La PRO FM i-ai ascultat printre alţii pe Andrei Gheorghe, Marius şi George Vintilă, Andi Moisescu, Florin Călinescu, Mihai Dobrovolschi, Răzvan Exarhu şi Vlad Craioveanu.

Au scotocit prin arhivă şi am găsit multe momente care ne amintesc cum a evoluat ProFM în aceşti 25 de ani.

Campaniile ProFM au fost întotdeauna deschizătoare de drumuri în FM-ul românesc, pentru că radio înseamnă ProFM. De 1 şi 8 martie am oferit Mărţişoare şi flori doamnelor şi domnişoarelor.

O altă campanie care a definit ProFM a fost "Propaganda". A fost cel mai liber "partid" din FM.

"Propaganda ProFM" a însemnat promovarea muzicii româneşti din noile generaţii.

A fost un pariu riscant, dar ProFM l-a câştigat.

Între timp, am trecut de la Generatia Pro, la Generatia digitală. Ramona, care prezintă Dimineaţa Blană alături de Coţofană, are chiar 25 de ani. Îi auzi apoi pe Nico, Mădălina, Călin, Florin şi Virgil.

În cei 25 de ani de Pro FM am organizat concerte pe Casa Poporului, în metrou, în tramvai şi chiar în tren. Îţi mulţumim că ne eşti ascultător de atâţia ani. Fără tine nu am fi ajuns aici. Povestea continuă!

Comentarii