capacul-cu-haine

ProFM a oferit un CADOU SPECIAL unei familii greu încercate! Un ascultător a donat frigiderul şi banii...

De Crăciun, fii mai bun! Cum ar fi ca în fiecare zi să fie Crăciunul, nu de alta, dar avem să fim mai buni în fiecare zi, nu numai de Crăciun. ProFM şi Cristina Hurdubaia, reprezentant al grupului #ÎmpreunăRezistăm şi iniţiatoarea proiectului "Copacul cu haine", au adus un strop de fericire familiei Butnariuc, care trece prin clipe teribile.

Probabil ai auzit de "Copacul cu haine", dacă nu, îşi spunem noi acum despre ce este vorba. Este o acțiune socială inițiată de Cristina Hurdubaia prin care sunt ajutate persoanele fără adăpost. Oricine poate dona, haine, mâncare şi alte lucruri de care aceştia au nevoie. Poţi intra şi tu pe "Copacul cu haine" pentru mai multe detalii.

Vineri, 23 decembrie, Cristina a fost invitată la Matinalul ProFM. Ea a prezentat cazul familiei Butnariuc, care se află într-o situaţie dramatică. Familia are 7 copii, dintre care unul este extrem de bolnav. Mai mult, tatăl său este bolnav de TBC. ProFM, alături de acultătorii săi, au hotărât ca ultimul premiu al campaniei "Faci ca porcul în eter şi câstigi un frigider! Un frigider cu mulţi bani în el!" să fie oferit familiei Butnariuc. Aşa că ultimul frigider cu bani în el i l-a oferit un ascultător ProFM, mai precis Graţiela. Ea trebuia să primeasca ultimul frigider, dar a făcut un gest minunat. I l-a oferit celor care au mare nevoie de el. Graţiela, ai tot respectul din partea noastră. Ai renunţat la cadou pentru a aduce un strop de fericire pe chipurile membrilor familiei Butnariuc.

Comentarii