macheta-profm

ProFM a avut parte de o SURPRIZĂ URIAȘĂ din partea unui ascultător

Un profesor din Japonia ne-a impresionat cu gestul său.

Ne-ați spus că hiturile se aud prima dată la ProFM, ne ascultați zilnic, sunteți pe pagina de Facebook ProFM, pe ProFM.ro, dar nu ne-am așteptat să ne scrieți scrisori de apreciere. Acest lucru se întâmpla pe vremuri când netul era în chinurile facerii. Acum vorbim în like-uri, share-uri în aprecieri virtuale. De astea. Totuși, cineva a păstrat o tradiție old school. Un profesor universitar din Japonia a vizitat România și cum este un entuziast al radioului a scanat câteva posturi românești. Cel mai mult i-a plăcut ProFM. Atât de mult, încât a hotărât să ne scrie.

Mai mult, pentru a demonstra că nu ne laudă gratuit, diplomatic, Takahito Akabayashi a notat orele și melodiile pe care le-a ascultat. V-am spus deja este un entuziast al radiolului. Mai mult, scrisoarea lui s-a transformat într-o cronică de călătorie, iar ProFM a fost tema centrală.

Matinalii de Vacanță de la ProFM, Nono Semen și Adriana au citit în direct scrisoarea și au rămas impresionați că mai există oameni cu o asemenea pasiune pentru radio. Nono a devenit chiar melancolic, dar și-a revenit pentru că avea un matinal de făcut. Pentru că ne-a plăcut foarte mult gestul profesorului universitar din Japonia ne-am gândit să publicăm scrisoarea. 

Comentarii