banner_1200-x-600-v02

"PRO FM PUNE LEII PE TINE" CONTINUĂ! Cel mai mare premiu de până acum - 1.200 LEI

Campania PROFM PUNE LEII PE TINE merge mai departe, după ce, din 18 participanți, unul singur a fost mâncat de leu. Matinalii noștri, Greeg și Onuc, au oferit astăzi cel mai mare premiu înregistrat până acum (1200 LEI), în timp ce Nico a avut parte de cel mai curajos dintre participanți, care a rezistat nici mai mult nici mai puțin de 7 secvențe dintre cele 9 ale concursului.

Ascultă și tu Pro FM și intră în cursa cu lei. Dacă ești mai rapid decât ei, poți să câștigi și tu SUTE DE LEI. În fiecare cursa, există cel puțin o sumă mare dar și un leu furios. În fiecare zi, de dimineața până seara, Pro FM pune leii pe tine.  Dacă ești mai curajos decât ei, poți să câștigi zilnic sute de lei!

Ascultă-l aici pe cel mai curajos dintre concurenții noștri!

Cum te înscrii în concurs?

- Asculți Pro FM, in fiecare zi, de dimineața până seara
- Ești atent la semnalul de concurs al DJ-ilor Pro FM
- Te înscrii în concurs prin SMS la 1872* cu textul ASCULT PRO FM, urmat de NUMELE și PRENUMELE TĂU
- Dacă te sunăm, ai intrat automat în cursa cu lei

Ce ai de făcut când ai intrat în cușca de lei?

- DJ-ii Pro FM dau PLAY sutelor de lei.
- Asculți sumele. Spui STOP când vrei și câștigi ultima sumă auzită.
- Dacă nu te oprești și auzi răcnetul de leu, ai pierdut tot!
Consultă regulamentul AICI 

RCS&RDS SA, in calitate de organizator al concursului "ProFM pune leii pe tine", aduce la cunostinta prelungirea, in conformitate cu dreptul sau rezervat prin art.3 al regulamentului concursului, prelungirea duratei concursului incepand cu data de 01.05.2017 pana la data la care se epuizeaza bugetul concursului. Celelalte prevederi ale regulamentului raman aplicabile desfasurarii concursului in perioada incepand cu 01.05.2017.

Comentarii