home-v4-kv_revelion-concurs-iubitei-vs-porumbei

PRO FM & LIDL TOUR te trimit în TENERIFE

Ascultă Dimineaţa Blană cu Ramona si Coţofană, de luni pană vineri, de la 7 la 10!

In luna iubirii, a sentimentelor frumoase împărtășite în cuplu, Dimineața Blană, cu Ramona și Coțofană ți-a pregătit un concurs irezistibil: “Iubiței contra Porumbei”, un duel al iubirii, distractiv și antrenant, prin probele pe care ți le propune, seducător și adorabil, ca o vacanță plină de iubire și căldură în Tenerife.

Ce ai de făcut?
- Ascultă Dimineața Blană, cu Ramona și Coțofană, în fiecare zi de la 7.00 la 10.00
- După ce auzi semnalul de concurs, ai 5 minute să te înscrii în concurs, trimițând SMS la 1872* cu textul DIMINEATA BLANA, urmat de numele tău și vârsta.
- Zilnic, în perioada 05 – 22 februarie 2018, Ramona și Coțofană aleg 2 ascultători care vor intra, simultan, în direct la radio pentru duelul iubirii “Iubiței contra Porumbei”, un duel contra-cronometru, din care unul singur iese învingător.
- Dacă ai reușit să-ți învingi adversarul, ești oficial Iubițel sau Porumbel finalist și intri automat în tragerea la sorți, din 23 februarie 2018, pentru marele premiu. Dacă dragostea-i cu noroc, nu-ți rămâne decât să-ți pregătești bagajele pentru un sejur în doi.
- Voi doi, Iubiței sau Porumbei, și o vacanță în Tenerife, în perioada 14 – 21 mai 2018, oferită de Lidl Tour

În fiecare zi, Ramona și Coțofană au pregătite pentru tine, fie că ești Iubițel sau Porumbel, învingător sau învins al duelului iubirii, premii zilnice care să-ți răsplătească curajul: seturi cu 2 brățări gravate, pentru tine și iubirea ta, oferite de www.graveazapovesteata.ro

Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul de concurs.


Regulament