comori

Pro FM a dat strigarea pentru o nouă căutare de comori, la Divertiland Water Park

După-amiaza de joi a fost blană, cu Ramona și Sebastian Coțofană, care și-au chemat ajutoare de nădejde: băieții de la Noaptea Târziu au săpat și ascultătorii ProFM au câștigat !

UPDATE: Concursul s-a încheiat! Mulțumim tuturor pentru participare ! 

Ramona și Sebastian Coțofană s-au întors din vacanță, cu forțe proaspete, pentru o nouă Căutare de comori, la Divertiland Water Park.

Băieții de la Noaptea Târziu, cei mai populari vloggeri din România, au fost prezenți și ei la datorie și au ajutat-o pe Ramona să sape în nisipul fierbinte de la Divertiland. Se pare că cei trei vloggeri nu au succes doar în mediul online, reușind să descopere supercomori pentru 10 dintre ascultătorii Pro FM care s-au înscris în concursul Marea Căutare de Comori.

După-amiaza a fost cu adevărat blană iar premiile pe măsură: 2 smartphone-uri Samsung Galaxy J5 2017, cu abonament Digi Mobil Nelimitat, un hoverboard, un flamingo, specimenul maiestuos gigantic care a fost vedeta verii si multe alte premii surpriză…toate au fost descoperite în Marea Căutare de comori.

Și pentru că soarele a fost fierbinte, nisipul încins, băieții înfierbântați după o oră de dat cu sapa, s-a impus o bătaie cu baloane cu apă.


A fost doar încălzirea pentru ceea ce va urma săptămâna viitoare, la Pro FM Super Splash, cea mai mare bătaie cu apă a verii.
Joi, 24 august, la Parklake Shopping Center, începând cu ora 18.00, toată gașca Pro FM, alături de ascultatorii ei vor fi prezenți, cu mic cu mare, pentru o super bătaie cu baloane cu apă...10.000 de baloane cu apă vor răcori toata grădina Parklake iar Feli, What/s Up, JO și Raluka vor urca pe scena Pro FM Super Splash pentru un super concert
Dacă ești de gașcă hai cu noi să ne facem fleașcăăăă, la Pro FM Super Splash !

Comentarii