Diana 01 1

Pentru Diana, "Dragostea isi ia zborul" cu ProFM! Pe 14 februarie merge cu elicopterul catre o cina...

Declaratiile de dragoste au venit valuri-valuri pe pagina de concurs ProFM! Iar din toate, Andrei Gheorghe si Greeg au decis cine castiga un zbor cu elicopterul de la www.activitati-cadou.ro si o cina romantica cu iubitul ei. Faceti cunostinta cu Diana din Bucuresti! 

 

Multumim tuturor celor care s-au inscris in pagina de concurs cu declaratiile lor de dragoste inventive iar acum a venit momentul sa dam premiul! 

Diana Duca s-a inscris pe pagina de concurs de pe site-ul ProFM cu declaratia ei de dragoste: 

"Baiatu’ care scrie cod, din coltu’ de la Tech Hub...nu, nu tu, ma pletosule...da, tu, Mihai, sunt atat de fericita ca existi in viata mea, ca rezist eroic sa tai incarcatorul atunci cand Javei ii acorzi mai mult timp decat mie, caci stiu ca momentul cand te-ai ridicat de la birou, in lumea mea incep sa fluture inimioare, create din cod 1 si 0. Tu esti 1 al meu cand pica serverul optimismului iar eu sunt 0 al tau cand creezi interfata misto a viitorului. Te iubesc de la un startup din Romania pana la unul de pe Marte si-napoi!"

Andrei Gheorghe si Greeg au ales-o castigatoare iar duminica va avea parte de o experienta unica: Va zbura cu elicopterul catre o cina romantica alaturi de iubitul ei. 

Felicitari Diana!

Comentarii