LORA-GREEG-ONUC-MARTISOR

Pe asta n-o ştiai! Lora şi-a instalat o aplicaţie ANTIFOBII (VIDEO)

Am început săptămâna dedicată femeilor la ProFM cu Lora. A fost coprezentatoarea matinalului şi i-a trezit de-a binelea pe GreeG şi Onuc. Ne-a molipsit cu tonusul ei, dar nu a scăpat de provocările matinale.

Astfel, GreeG şi Onuc au ajuns cu discuţia la noile gadgeturi care au impresionat-o în ultima vreme. Au aflat de la Lora că şi-a instalat o aplicaţie pe telefon pentru a scăpa de anumite fobii, dar cu noua tehnologie a dat de altele. "Eu sunt fascinată acum de ochelarii VR. Dacă veneam cu ei, nu mai ţineaţi emisiunea. Eu sunt atrasă de chestiile astea horror. Recunosc, sunt foarte fricoasă. Am instalată pe telefon aplicaţia Face Your Fears – Înfruntă-ţi fricile! Mi-am dat seama că nu am frică de pianjeni, nu am frică de înălţime, am frică de bau bau. Ahhh, şi mai am şi frică de clovni. Am să fac un live pe Facebook pentru a încerca să depăşesc aceste frici, dar cred că o să rămân fără voce”.

CUM AR FI SĂ MĂ CHEME SĂ CÂNT ŞI SĂ RĂMÂN SINGURĂ ÎN LOCAL?

Un alt subiect luat în discuţie a fost cazul petrecăreţilor români din Spania, care au mâncat şi au băut şi apoi s-au tirat fără să plătească. Au dat ţeapă după ţeapă, mai ales că nu a fost un incident izolat. Povestea care ne-a făcut iar de baftă în toată lumea a pus-o pe gânduri pe Lora. „Cum ar fi să mă cheme să cânt? Uite avem un botez în Spania, frumos, dar vrem neapărat să ne cânţi Conga. După aceea să rămân singură în restaurant”, a fost scenariul pe care şi l-a imagina Lora.

Comentarii