556d6e3395f9cfda49000051

Pe 1 decembrie ProFM emite din Afi Palace Cotroceni! Sarbatoreste cu Madalina LIVE si pregateste-te de...

De 6 ani ProFM aduce hiturile in Afi Palace Cotroceni din studioul transparent pe care deja il recunoaste toata lumea. In tot acest timo ti-am adus programe, evenimente si muzica perfecta pentru ca Afi Palace Cotroceni sa fie cu adevarat Mega Fun pentru tine!

Anul acesta, pe 1 decembrie sarbatorim impreuna cu Afi Palace Cotroceni din Bucuresti si emitem LIVE chiar din studioul transparent. De la 16:00 la 19:00 Madalina e impreuna cu romanii din toata tara si le aduce si lor atmosfera de sarbatoare pe care Afi a pregatit-o pentru bucurestenii care vor ajunge in mall.

Te asteapta o multime de evenimente si momente ia in seara de 1 Decembrie cantareata Delia Matache pregateste un concert memorabil pentru toti vizitatorii mall-ului. Mai mult, ansambluri populare cunoscute din fiecare regiune a tarii vor sustine momente artistice, printre care: Fanfara 10 Prajini, Ansamblul Chindia, Tara Vrancei, Junii Calusari.

1 Decembrie marcheaza, de asemenea, startul sezonului sarbatorilor de iarna, iar cu aceasta ocazie, centrul comercial va aprinde luminitele de Craciun in prezența tuturor celor care vor fi veni la evenimentul aniversar.

Comentarii