IMG 1579

Ne-am facut incalzirea pentru Cea mai mare bataie cu apa! Uite cum ne-am distrat in Mamaia, pe plaja...

Pregatim Cea mai mare bataie cu apa, pe 23 august in Bucuresti iar sambata am facut incalzirea la mare, pe plaja estiValul Digi din Mamaia. Greeg a condus "batalia" si tot el a fost si cel mai atacat! :) 

Sambata dimineata, de la 11:00, toti cei de pe plaja estiValul Digi au fost pregatiti de distractie. ProFM a venit cu 200 de pistoale cu apa iar DJ Greeg a fost cel care a dat startul bataii cu apa, o repetitia pentru Cea mai mare bataie cu apa din Bucuresti, pe 23 august, in Parcul Lumea Copiilor

 

Distractia a devenit imediat molipsitoare si toata lumea a intrat in bataia cu apa de pe plaja estiValul Digi din Mamaia. S-au inarmat cu pistoale cu mic cu mare si s-au pus pe bataie! :) 

DJ Greeg de la ProFM a fost una dintre cele mai vanate tinte pentru cei care s-au batut cu apa la mare. Nimic n-a mai contat iar la un moment dat el chiar s-a predat si s-a lasat in voia distractiei generale. Toata lumea a castigat! :) 

Tot ce s-a intamplat pe plaja estiValul Digi din Mamaia a fost doar o incalzire pentru Cea mai mare bataie cu apa pe care ProFM si Digi Mobil o fac in Bucuresti, pe 23 august, de la ora 17:00 in Parcul Lumea copiilor. Atunci venim cu 1000 de pistoale cu apa si un super concert

Comentarii