55ed4f1195f9cf3e72000000

Marius Onuc, pe aceeasi scena cu DJ celebri! Vino sambata, 26 septembrie la The Mission @ Sala Floreasca

ProFM te cheama la inca un super eveniment The Mission! Solomun, Denis Ferrer, Miquel Campbel, Negru si Dj-ul ProFM Marius Onuc vor urca pe scena The Mission, sambata 26 septembrie la Sala Floreasca din Bucuresti 

DJ-ul ProFM Marius Onuc va urca la pupitru alaturi de nume mari din muzica electronica a momentului. Cel mai asteptat eveniment dance al toamnei ii are pe afis pe Solomun, Denis Ferrer, Miquel Campbel, Negru si Onuc, de la ProFM iar party-ul se intampla chiar sambata asta, la Sala Floreasca, din Bucuresti! 

Marius Onuc a impresionat alaturi de colegul Greeg un public de aproximativ 15.000 de oameni la primul eveniment Sensation din Romania.

O sala intreaga, Romexpo, i-a aplaudat minute in sir pentru un set care a facut istorie.

Nici un an mai tarziu, zeii i-au zambit din nou si mult asteptatul eveniment Swedish House Mafia, parte a ultimului turneu al trupei, i-a avut in deschidere pe Marius Onuc si pe GreeG.

Ambele show-uri au notat premiere pentru Romania, dar si pentru DJ-ii romani. Marius Onuc si colegul lui, GreeG, au fost primii si singurii DJ-i romani care au mixat in deschiderea celor doua evenimente.

Pe Marius Onuc il poti urmari LIVE la evenimentul The Mission din 26 septembrie, de la Sala Floreasca din Bucuresti. Ne vedem la party! 

Comentarii