madalina-vintila-a-avut-nevoie-sa-fie-deszapezita-dupa-bdquo-marea-bulgareala-rdquo-profm 13

Madalina Vintila a avut nevoie sa fie deszapezita dupa „Marea Bulgareala” ProFM

Dj-ii ProFM Claudiu Sara, George Vintila, Nono Semen, Marius Onuc, Madalina Vintila, CRBL, Virgil Batista si-au provocat ieri ascultatorii la "Mare Bulgareala" stil Legalize Joy in Parcul Tineretului, unde s-au format rapid doua tabere.

A fost acolo si Valahu, vedeta Sport.ro care a initiat planul de atac spunind ca: "nu se arunca cu zapada in oameni ci cu oamenii in zapada!"

La proba practica, Valahu l-a luat in spate pe Vintila si a dat cu el de … zapada. George si-a luat revansa rapid trantindu-si adversarul la pamint.

Fanii ProFM le-au pus gand rau DJ-ilor si au venit hotarati sa-i bata de sa le sune muzica-n cap, asa ca s-au echipat repede cu manusile aduse de ProFM si au trecut la treaba. Una dintre "victime" a fost chiar Madalina Vintila, pe care ascultatorii o aud de la ora 16.00 la ora 19.00 la ProFM, insa ea a cazut prada chiar colegilor ei, si a fost bulgarita mai ceva ca in copilarie, avand nevoie la final sa fie deszapezita la propriu.

Si matinalul de la Alarma ProFM, Bogdan Nicolai, a avut nevoie de ceva ajutor la plecare. "Eram atit de plin de zapada incit m-au refuzat nu mai putin de 7 taximetristi. Insa cel de-al optulea a iesit din masina si m-a ajutat. M-a curatat 10 minute cu peria de masina si apoi m-a dus acasa. Insa am repurtat si o victorie in timpul <luptei>. Eu cu Sara am reusit sa il rapim pe CRBL", povesteste Bogdan.Comentarii