IMG 5274 resize

La multi Ani, ProFM! Antonia, Yanka, Mira, Ivana si Vanotek au cantat in direct la Andrei Gheorghe si...

La 23 de ani de ProFM nu poti sarbatori altfel decat cu o surpriza mai mult decat cantata!

 

Dupa ce au inceput ziua in forta, daruind premii duble participantilor la FAN TEST, Andrei Gheorghe si Greeg s-au bucurat in direct de o surpriza de proportii.

In timp ce adaugau la sacul cu premii, plinuri de carburant, super iboard si o copilatie aniversare, matinalii ProFM, s-au trezit in studio, in direct, cu o intreaga gasca de artisti veniti sa-i sarbatoreasca asa cum se face la aniversarea a 23 de ani!

Antonia, Yanka, Mira, Ivana si Vanotek, gasca Global Records, le-au adus matinalilor un tort, carat cu simt de raspundere chiar de Antonia, care nu l-a lasat din mana pana cand nu a terminat de cantat!

La final de cantare, artistii au incercat si minunatia de iBoard pe care echipa ProFM l-a dat cadou unui ascultator norocos inaceasta dimineata.

Pusi pe petrecere, acestia nu au parasit studioul pana cand Andrei Gheorghe si Greeg nu le-au promis ca urmeaza si un party de aniversare.

“Petrecerea o dam in iunie, urcati pe acoperisul Bucurestiului, printr-un nou eveniment ProFM On Top, editia 2016, unde din nou cei mai tari artisti romani vor canta pe Casa Poporului.”, le-au promis acestia.

La multi ani, ProFM! Happy 23!

Comentarii