andra-maruta-feli-tort-profm

La 25 de ani de ProFM, Andra, Smiley, Feli, Alina Eremia şi Dorian Popa ne-au făcut surprize | VIDEO

ProFM a împlinit 25 de ani, aşa că trebuia să facem cinste. Ne-am gândit să lăsăm numele cu greutate din muzică, televiziune şi stand-up comedy să-ţi facă program la radio. La propriu.

De dimineaţă până seară am sărbătorit 25 de ani de ProFM cu Feli, Smiley, Andra şi Cătălin Măruţă, Dorian Popa şi Alina Eremia, Micutzu & Bordea. Au fost live pe radio, dar şi pe pagina de Facebook ProFM România. Invitaţii ne-au pregătit multe surprize şi momente nebune. 

Matinalul a fost preluat de Feli şi Smiley. Ei au deschis ziua aniversară. Nu au mai făcut niciodată un matinal la radio, dar credeţi-ne că ar putea face oricând. Sunt o echipă fresh şi nici nu prea au nevoie să pună muzică, asta pentru că ei pot cânta mult şi bine.

Feli şi Smiley le-au dat premii şi ascultătorilor. Tricouri personalizate chiar de ei. Le-au pictat în faţa noastră, iar cei care au sunat la ProFM şi au intrat în direct vor primi aceste tricouri unicat.

Nici nu ştim când a trecut matinalul cu Feli şi Smiley. La predarea ştafetei, Andra & Cătălin Măruţă şi What's UP ne-au adus un tort aniversar şi ne-au cântat La mulţi ani!. 

Deşi mai toţi suntem la dietă, nu puteam să nu gustăm din tort. 

Predarea de ştafetă s-a făcut cu pupături, strângeri în braţe, selfie-uri, Insta Stories, live pe Facebook etc. Vezi video cu momentul.

După schimbarea DJ-ilor, Andra şi Cătălin Măruţă au preluat emisia. Cătălin şi-a amintit perioada când el a făcut radio şi că primul radio pe care l-a ascultat când s-a mutat în Bucureşti a fost ProFM. S-a simţit în audienţe :)

La fel ca Feli şi Andra, Andra şi Cătălin le-au dat ascultătorilor tricouri personalizate. Au pus ce muzică au vrut ei, iar Andra a cântat în premieră refrenul noului single "Indiferenţa", care va fi lansat în curând.

La ora 13.00 a venit rândul celor doi să predea ştafeta următorilor DJ. Adică, Alina Eremia şi Dorian Popa. Au făcut show încă de când au intrat în studio cu torturi. Şi eu ne-au îndulcit. E clar, de luni, la prima oră, promitem că ne găsiţi la sală. 

Şi ei erau nerăbdători să preia radioul, iar după câteva minute, Dorian s-a declarat îndrăgostit. Vrea să facă radio, la ProFM. Dorian, trebuie să-ţi dezvăluim un secret: şi la noi a fost dragoste la prima vedere!

Pe tronsonul lor s-a lăsat cu premii. Au dat 100 de euro la concursul ProFM Cashphone. S-a trecut repede la dedicaţii şi mesaje, iar telefonul şi What's App-ul s-au încins imediat. Ah, şi încă ceva, Dorian şi Alina şi-au luat rolul de DJ în serios. Primul lucru a fost să schimbe numele emisiunii, aşa că s-a ajuns la După-amiaza hâtz cu Dorian şi Alinuţ.

Cu greu s-au lăsat duşi din studio, asta pentru că ascultătorii îi rugau să cânte în duet diferite piese. Aşa s-a ajuns ca Dorian şi Alina au interpretat piese de la Tina Turner, Eros Ramazzotti, Kaoma, Celine Dion etc. Ziua aniversară s-a încheiat în stil mare. Micutzu şi Bordea au adus stand-up comedy la radio. 

Nu mai are sens să-ţi spunem că s-a râs mult. Ascultătorii au intrat în direct şi i-au provocat pe Micutzu şi Bordea să-i facă să râdă. Au dat şi premii cu această ocazie. Cei care au fost inspiraţi şi funny au primit tricouri din partea lor. Micutzu şi Bordea au mai dat 100 de euro la concursul Cashphone, aşa ca weekendul să fie mai plăcut pentru câştigător.

Cam aşa a fost aniversarea de 25 de ani a ProFM. Au fost foarte multe momente tari pe care le vei vedea şi în zilele următoare. Îţi mulţumim că ai fost alături de noi şi că asculţi ProFM! 

Comentarii