Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MILEY CYRUS - FLOWERS

Keo vine diseara la ProFM! Greeg si Marius Onuc il au invitat la Ora De Bancuri!

keo-vine-diseara-la-profm-greeg-si-marius-onuc-il-au-invitat-la-ora-de-bancuri

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ca in fiecare joi seara, in studioul ProFM se rade pe rupte de la 22:00 la Ora De Bancuri. Greeg si Marius Onuc au de fiecare data un invitat cu care impart zecile de bancuri pe care le primesc de la voi prin SMS. Evident ca fiecare vine cu propriile bancuri de acasa asa ca abia asteptam sa vedem ce stie Keo, invitatul din aceasta seara. Cum s-ar zice

Pe de alta parte KEO a lansat recent cel mai recent videoclip, 'Take it Easy', piesa fiind un featuring cu artistul canadian Dru.

Co-producatorul acestui single este Rob Wells. Pentru cei care nu il cunosc, el e responsabil pentru hiturile lui Justin Bieber insa in palmaresul sau intra si Selena Gomez, Mika, Adam Lambert, Backstreet Boys si multi altii.

Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea. Regizorul care i-a tinut pe Keo, Dru, Skizzo Skills si pe ceilalti protagonisti la temperaturi ce coborau mult sub zero grade a fost Alex Ceausu.

Dru este un cantaret, compozitor si dansator care a crescut in Toronto si a inceput sa devina cunoscut prin 1993. Fiind influentat de Jay-Z si Stevie Wonder, Dru a ajuns unde si-a dorit, primind numeroase premii si nominalizari.
 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Keo și Misty
Keo și Misty și-au amânat nunta. Cântăreața a rupt tăcerea: „Nu am avut timp să mă ocup”
02 mihail pautov 3
Dezinfectanți HOME MADE cu Dr. MIHAIL Pautov I #EstiBineAcasa
03 greeg-onuc-antonia
Cât te costă să te îmbraci cu hainele Antoniei
04 onuc-rade-greeg
GreeG, matinalul ProFM, a povestit ce a păţit când s-a dat finlandez la Roma
05 luni-calendar
Am aflat care este singura zi de luni care te poate face fericit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
bani saltea
Cele mai tari locuri în care românii îşi ascund banii

E vremea concediilor şi a vacanţelor, adică a cheltuitului de bani, aşa că nu se pune problema să strângi ceva în vara asta. Totuşi, românii sunt ingenioşi când vine vorba de pus banii deoparte.

cuplu-floricele-zambet
Cele mai enervante lucruri făcute de cupluri când ies în oraş!

Toată săptămâna aştepţi weekendul, dar uneori ai parte de surprize neplăcute. Te mai duci la un film, la o ieşire cu prietenii, la un party şi întotdeauna se găseşte cineva să-şi strice cheful de distracţie.

smiley-profm
Cum îi poate ajuta Smiley pe cei care dau BAC-ul

Luni dimineaţă ne-am trezit cu chef de viaţă, dar nu toată lumea este relaxată în această perioadă. Unii sunt în focuri. La propriu. Există doar două motive. Primul: afară e caniculă. Al doilea: au intrat în febra bacalaureatului.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Celine Dion, despre lupta cu boala debilitantă care i-a făcut viața un calvar:
Celine Dion, despre lupta cu boala debilitantă care i-a făcut viața un calvar: "Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu"

Celine Dion, despre lupta cu boala debilitantă care i-a făcut viața un calvar: "Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu"

FILM NOW Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute
Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală