jo-nono-header

Jo este cu Un Picior în Rai la ProFM. Pe 23 august va cânta LIVE în Matinalul de Vacanţă

Cine se trezeşte de dimineaţă, cântă toată ziua.

În această săptămână, Jo face echipă cu Nono Semen în matinalul de vacanţă de la ProFM. Cântăreaţa a pregătit pentru marţi, 23 august, o cântare în care va interpreta şi unul dintre hiturile verii. Chiar dacă va cânta pe 23 august, nu va fi o odă adusă conducătorului iubit, aşa cum se întâmpla pe vremuri.

Pentru că hiturile se aud prima dată la ProFM, Jo va interpreta live noul său hit “Cu un picior în Rai” (peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube), dar şi hitul momentului, o melodie care rupe pe radio-uri. Jo îşi va prezenta în direct la ProFM noul band.

Ea obişnuia să concerteze alături de trupa lui Randi, dar cum îi merge bine cu cântările, Jo a fost nevoită să-şi facă propria formaţie. Acum două săptămâni a postat un anunţ pe Facebook, iar la preselecţii au venit o groază de români talentaţi. Aceştia au fost ascultaţi la capitolul teorie muzicală, dar au avut şi o temă de improvizat alături de chitaristul cu care Jo cântă de la 13 ani. Este vorba de Cristian Comaroni. Ei repetă zilnic în noua formulă.

Jo a plecat direct la repetiţii după ce a încheiat prima ediţie a matinalului de vacanţă unde este invitată în această săptămână. Cum sună Jo cu noul band o să aflăm marţi dimineaţă, când Jo va cânta live în matinalul ProFM. 

MAI CITEŞTE: Jo debutează ca realizator radio la ProFM. “Am ceva emoţii, dar cred că o să fie fain”

Comentarii