jo-cadouri-profm

Jo a avut parte de o SURPRIZĂ DULCE, în direct la ProFM! Și-a sărbătorit ziua cu trei zile mai devreme

Ultima ei zi în Matinalul de Vacanță a fost cu peripeții și cu cadouri dulci.

Vineri a fost ultima zi când Jo a fost gazda Matinalului de Vacanță de la ProFM. Cântăreața s-a lăsat greu dusă din studio, asta pentru că a început să-i placă la radio. Chiar dacă are un deficit al orelor de somn, Jo a dus cu bine la capăt săptămână când a fost gazda Matinalului de Vacanță alături de Nono Semen.

Cum despărțirile ar trebui să fie dulci, colegii de ProFM și staff-ul ei au complotat pentru o surpriză. Jo s-a trezit în direct cu cadouri, flori și oameni dragi. Luni, Jo aniversează o frumoasă vârsta, așa că momentul trebuia sărbătorit. Cel mai dulce cadou a fost, la propriu, câteva cutii de gogoși. Nu au rezistat foarte mult, știți cum e, dimineața glicemia e scăzută.

Astfel a încheiat Jo săptămâna de la ProFM în care a cântat LIVE, a oferit vacanțe în Grecia, smartphone-uri și multă bună dispoziție, chiar dacă uneori venea la Matinal direct de la concerte. Așa cum spunea Jo, în această săptămână a fost cu Un Picior în Rai, exact titlul noului său succes, care are aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii