iti-place-noul-site-profm-asculta-citeste-vezi-si-distreaza-te-legalize-joy 1

Iti place noul site ProFM? Asculta, citeste, vezi si distreaza-te! Legalize Joy!

Incepand de azi www.profm.ro are o noua infatisare, noi optiuni de a asculta si a afla mai multe despre muzica si despre radio ProFM!

Noul site ProFM vine cu o abordare noua a stirilor despre muzica si cu un plus de diversitate in materie de entertainment. Din 8 februarie pe www.profm.ro gasesti noutatile ProFM, cele mai multe stream-uri online de muzica din Romania, accesibile foarte usor din orice loc te-ai afla pe site, stiri proaspete in fiecare zi, videoclipuri si galerii foto din muzica dar si din sfera amuzamentului pur . In plus ai o cantitate impresionanta de muzica si informatii despre artistii si piesele ProFM, disponibile direct de pe site.

Sa-ti spunem cele mai importante lucruri pe care le gasesti pe noul www.profm.ro .

Un meniu care iti da acces la toate zonele importante ale site-ului de la primul click. Apoi prima pagina iti aduce cele mai importante stiri din muzica si showbiz alaturi de informatii despre campaniile si DJ-ii ProFM. Am rezervat un meniu Legalize Joy” dedicat exclusiv stirilor, fotografiilor si videoclipurilor nostime.

Te asteapta o colectie impresionanta de informatii despre artisti dar si piese care inglobeaza fiecare pe pagina proprie versuri, videoclipuri, mostre audio si galerii foto pentru cei care savureaza in detaliu fiecare aparitie muzicala.

Chiar de pe prima pagina te intampina cele 28 de radiouri online care acopera marea majoritate a stilurilor musicale plus ProFM si alte 2 radiouri OnAir - MusicFM si DanceFM -  care pot fi ascultate si pe site 24 de ore pe zi.

Tot  pe site am pus o legatura directa cu pagina de Facebook ProFM pentru ca poti vedea care este subiectul celui mai recent subiect postat.

Discutam orice subiect in zona speciala de dezbateri de pe prima pagina in care poti sa iti spui parera sa urmaresti apoi toata dezbatarea online.

Muzica noua e foarte importanta asa ca pe www.profm.ro ai cele mai noi piese adaugate imediat dupa lansare si reunite in zona de Muzica, accesibila pe prima pagina si din meniul dedicat. Iar cele mai difuzate piese la ProFM in ultima saptamana se gasesc in Top 30 Airplay pe care il poti studia pe scurt in prima pagina sau in detaliu pe pagina dedicata.

Merita sa reauzi momentele importante din emisiunile ProFMasa ca le-am facut accesibile usor in meniul de Podcast de pe site-ul ProFM.

N-am uitat aplicatiile ProFM pentru iPhone si Nokia la care ajungi foarte usor direct din www.profm.ro

De asemenea am facut o pagina speciala pentru cei care asculta online Legalize Joy”0sau Legalize Joy”1 in care poti afla cine se afla in emisie si cum se numeste piesa care se aude la radio sau poti alege oricare din celelalte stream-uri. Tot aici am adaugat si o zona de Legalize Joy”2 in care poti discuta cu DJ-ii si cu ceilalti ascultori pe orice tema.

ToateLegalize Joy”3 si Legalize Joy”4 ProFM se vad atat pe prima pagina cat si in meniurile dedicate astfel incat sa nu pierzi nimic important!

Tot ce vrei sa stii despre Dj-ii ProFM, ce fac ei, pe ce frecventa poti asculta ProFM si multe altele sunt la un click dinstanta pe noul site!

www.profm.ro vrea sa distreze, sa informeze si sa prezinte cat mai bine ceea ce radio ProFM realizeaza in fiecare zi pentru tine.

Tu ce parere ai de spre noul site ProFM? Scrie un comentariu mai jos!


Comentarii