IMG 8329

Hiturile se aud prima data la ProFM! Legendary, noul single Faydee a fost difuzat in PREMIERA de George...

Celebrul cantaret a venit in studioul ProFM si a adus noua sa piesa care va avea lansarea oficiala luni, 28 Martie! Vezi mai jos imagini de la vizita lui si detalii despre ce pregateste: 

 

Faydee este gata de un nou hit! Asta e atitudinea cu care artistul a venit in studioul ProFM. El a povestit in emisiunea lui George Vintila de la ProFM despre "Legendary", noul sau single dar a dezvaluit si ca lansarea oficiala de luni, 28 Martie, vine la pachet cu un EP, o colectie de cateva piese cantate de el... in mai multe limbi. 

Timp de cateva interventii la radio, Faydee a povestit cu George si despre intentia lui de a renunta la carne din cauza faptului ca e mereu pe drumuri iar prepararea ei este in cele mai multe locuri prea simpla pentru a se bucura de ea. De fapt a marturisit ca e mai mult fanul condimentelor decat al carnii. 

De originine libaneza si foarte atasat de bucataria traditionala, Faydee a spus la ProFM ca cel mai mult asteapta sa se bucure cand are ocazia de preparatele din copilarie.

Cat despre "Legendary", noul single pe care l-ai ascultat in PREMIERA la ProFM, acesta da si numele mult asteptatului EP ce se va lansa in acelasi timp, pe 28 Martie. Piesa a fost scrisa de Faydee si produsa de cei care au stat la baza hitului "Laugh Till You Cry" & "Lullaby" adica Divy Pota & Alex Cotoi. Videoclipul a fost deja filmat in Sydney, inconjurat de multe fete frumoase, in locatii bine alese si cadre care ii vor introduce pe toti in povestea piesei. Vezi mai jos cateva imagini de la filmari. 

Comentarii